Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Працівники Південноукраїнської АЕС здобули золото в крос-триатлоні «Energy Sprint Triathlon»
AA

Працівники Південноукраїнської АЕС здобули золото в крос-триатлоні «Energy Sprint Triathlon»

Працівники Південноукраїнської АЕС стали золотими призерами в крос-триатлоні «Energy Sprint Triathlon» у своїх вікових категоріях в індивідуальному заліку та здобули бронзу в складі збірної команди з Дирекцією ДП «НАЕК «Енергоатом». Змагання відбулись 12 серпня на базі Рівненської АЕС.

Учасниками цьогорічної потужної події, яку традиційно проводить РАЕС, стали 132 спортсмени з різних куточків України. Південноукраїнську атомну електростанцію представляли начальник дільниці цеху теплової автоматики та вимірювань Микола Сучок та інженер відділу охорони здоров’я Альона Кислиця.

Крос-триатлон включає три етапи: плавання на дистанції 750 метрів, велоперегони – 20 кілометрів, трейловий біг (бездоріжжям, у межах різноманітних ландшафтів) – 5 кілометрів. Представники ПАЕС достойно пройшли кожен з них і в підсумку здобули перемогу. В особистому заліку Микола Сучок і Альона Кислиця стали золотими призерами у своїх вікових категоріях.

Ще одну медаль - бронзову - спортсмени здобули в командному заліку в складі збірної разом з представниками Дирекції ДП «НАЕК «Енергоатом».

Цьогоріч організатори провели захід з благодійною метою, аби зібрати кошти на придбання обладнання, необхідного військовим.

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...