Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Пожежна безпека Південноукраїнського енергокомплексу відповідає чинним вимогам
AA

Пожежна безпека Південноукраїнського енергокомплексу відповідає чинним вимогам

Планова перевірка стану пожежної безпеки у ВП ПАЕС тривала протягом робочого тижня – з 5 по 9 червня. Комісія ДП «НАЕК «Енергоатом» працювала у 18 підрозділах енергокомплексу. Оцінювали стан пожежної безпеки, оргструктуру та ефективність функціонування відповідного відділу підприємства, роботу пожежно-технічної комісії, рівень протипожежної пропаганди, виконання заходів попередньої перевірки, зустрічалися з представниками основних підрозділів станції.

У результаті члени комісії, до складу якої увійшли профільні фахівці дирекції компанії «Енергоатом», Рівненської та Хмельницької АЕС, дійшли висновку, що стан забезпечення пожежної безпеки об'єктів ВП «Південноукраїнська АЕС» відповідає вимогам чинних норм і правил, Кодексу цивільного захисту. Ефективність функціонування служби пожежної безпеки та виконання функціональних обов’язків співробітниками перебуває на належному рівні. У Акті перевірки зазначено, що в 2022-2023 рр. проведено значну роботу з підвищення рівня протипожежного захисту ПАЕС. На реалізацію протипожежних заходів витрачено понад 108 млн грн.

Щодо виявлених у перебігу перевірки зауважень протягом місяця будуть розроблені й направлені до дирекції НАЕК з нагляду за безпекою організаційні заходи з їх усунення.  

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...