Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про затвердження вимог та рекомендацій до дизайну адресних табличок в межах території Южноукраїнської міської територіальної громади
AA

Повідомлення про затвердження вимог та рекомендацій до дизайну адресних табличок в межах території Южноукраїнської міської територіальної громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що на офіційному сайті міської ради в підрозділі «Проекти рішень міської ради» розділу «Нормативні акти» розміщений проект рішення Южноукраїнської міської ради «Про затвердження вимог та рекомендацій до дизайну адресних табличок в межах території Южноукраїнської міської територіальної громади».

Вимоги та рекомендації до дизайну адресних табличок розроблено з метою покращення естетичної привабливості та упорядкування адресного господарства на території Южноукраїнської міської територіальної громади.

Зауваження та пропозиції до дизайну адресних табличок просимо надавати у письмовій формі в термін до 24.10.2022 за адресою: м.Южноукраїнськ, бульвар Цвіточний, 9, каб.1, e-mail: mistobud55085@ukr.net. Довідки за телефоном: 5– 50 -85 (відділ містобудування та архітектури).  

Читайте також