Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про початок розроблення проекту містобудівної документації
AA

Повідомлення про початок розроблення проекту містобудівної документації

ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок розроблення проекту містобудівної документації –

«Генеральний план населеного пункту смт. Костянтинівки

Южноукраїнської міської територіальної громади

Вознесенського району Миколаївської області»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє про початок розроблення проекту містобудівної документації «Генеральний план населеного пункту смт. Костянтинівки  Южноукраїнської міської територіальної громади»

Підстава для розроблення: рішення 14 сесії 8 скликання Южноукраїнської міської ради від 27.05.2021 №427 «Про надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації: «Генерального плану та плану зонування (у складі генерального плану) смт. Костянтинівки Южноукраїнської міської територіальної громади Вознесенського району Миколаївської області».

Замовник: виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради.

Відповідальний за розроблення проекту містобудівної документації: відділ містобудування та архітектури Южноукраїнської міської ради.

Розробник:  Товариство з обмеженою відповідальністю «Проектне бюро «БАЗИС».

Мета проекту: розроблення генерального плану смт.Костянтинівки у відповідності до вимог чинного законодавства України та з врахуванням перспективи розвитку населеного пункту.

Пропозиції щодо врахування в містобудівної документації інтересів фізичних та юридичних осіб подавати в письмовій формі на адресу: бульвар Квітковий, 9 (адміністративно- виробнича будівля), кабінет №1 (відділ містобудування та архітектури) або на електронну адресу: mistobud55085@ukr.net.

Строк подання пропозиції: до 20.05.2023.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Телефон для довідок 5-50-85, відділ містобудування та архітектури.

Читайте також