Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Покос трави в громаді
AA

Покос трави в громаді

Наразі з приходом  тепла та після дощів значно прискорився  ріст трави. І варто покосити її саме зараз. Таким чином ви не лише наведете красу, а й  убезпечите себе, рідних та інших від небажаних комах, шкідників. Адже доведений факт, що висока трава, чагарники -  найкраще середовище для розповсюдження кліщів. Також це допоможе знищити небезпечні для здоров’я людини рослини наприклад, амброзію.

Скошування трави – один із елементів комплексної роботи з благоустрою, який необхідний для збереження охайного і впорядкованого зовнішнього вигляду вулиць та дворів. Тому працівники  КП СКГ періодично косять траву на узбіччях доріг, в парках, скверах, на кладовищах. Але охопити  увесь обсяг  цієї роботи досить важко.

Задля підтримання порядку просимо всіх власників та користувачів земельних ділянок, голів ОСББ, управляючих компаній   Южноукраїнської  громади вчасно скошувати траву на своїх земельних ділянках і на прилеглих до них території (тротуар чи земельні зони вдовж огорожі до проїжджої частини вулиці). Не забувайте, що до цього зобов’язують «Правила благоустрою забезпечення чистоти і порядку на території Южноукраїнської міської територіальної громади». 

За невиконання передбачений штраф:

- для фізичних осіб – 340-1360 грн,

- для приватних підприємців та юридичних осіб- 850-1700грн.

Звертаємось також і до всіх керівників підприємств та організацій з проханням підтримувати належний санітарний стан громади та естетичний стан населених пунктів, забезпечувати своєчасне скошування трави, бур’янів на прилеглих та закріплених територіях.

Не забувайте і про важливість видалення бур’янів та покосу високорослої трави в місцях поховань рідних та близьких вам людей.

Якщо кожен буде дбати за благоустрій громади і виконувати свою роботу – Южноукраїнськ і села громади стануть таким місцем, де приємно прогулюватись і в яке хочеться приїхати.

Читайте також

Прибирання снігу

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

У зимовий період актуальним залишається питання своєчасного очищення міста від снігу та проведення п...

Вивезення опалого листя

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

Осінь – прекрасна пора року, коли дерева та кущі починають міняти свій колір, а листочки почин...