Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Південноукраїнські атомники передали допомогу десантникам, які врятували АЕС від окупації
AA

Південноукраїнські атомники передали допомогу десантникам, які врятували АЕС від окупації

Символічно, що  28 червня, у День Конституції України, чергову партію технічних засобів для ефективних бойових дій південноукраїнські атомники передали саме представникові 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Це військове з’єднання Десантно-штурмових військ  ЗСУ  разом з тероборонівцями та добровольцями вже  на сьомий день повномасштабного вторгнення росії зупинило агресора у Вознесенську, за 30 кілометрів від ПАЕС. Загрозу захоплення другої за потужністю в Україні атомної станції було відвернуто.

У рамках благодійної акції «Допомога захисникам України» для десантників придбали квадрокоптер Mavic3, тепловізор Cyclops і тепловізійний приціл Rattler дальністю 1250 м. Сучасні технічні пристрої вартували 279 тис. 410 грн.

Колектив енергокомплексу надає поміч восьмидесятій ДШБ уже вдруге. Загалом же від початку року станом на сьогодні в рамках безстрокової благодійної акції допомогу надано понад 60 військовим підрозділам ЗСУ Міністерства оборони України на суму 39,6 млн грн.

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...