Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Перейменування продовжується….
AA

Перейменування продовжується….

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради звертається до всіх підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності та фізичних осіб та звертає вашу увагу на обов’язкову заміну табличок, на яких зазначено старі поштові адреси.

 20.10.2022 Южноукраїнська міська рада прийняла рішення №1128 «Про перейменування вулиць, провулків населених пунктів Южноукраїнської міської територіальної громади», відповідно до якого у м.Южноукраїнськ перейменовано бульвар Цвіточний на бульвар Квітковий, бульвар Курчатова перейменовано на бульвар Мрій, вулицю Дружби Народів перейменовано на вулицю Європейська, вулиця Маяковського перейменовано на вулицю Свободи, вулицю Пугачова перейменовано на вулицю Виноградну.

В зв’язку з чим, необхідно виготовити адресну табличку з новою поштовою адресою встановленого зразку, який затверджений рішенням Южноукраїнської міської ради від 30.11.2022 №1164 «Про затвердження вимог та рекомендацій до дизайну адресних табличок в межах Южноукраїнської міської територіальної громади», а саме:

  • зразок адресної таблички для міста Южноукраїнськ:

При цьому:

1. Розмір адресної таблички складає – 0,80 м х 0,20м (довжина х ширина) або 1,0 м х 0,20 м (в залежності від довжини назви вулиці).

2. Основний колір адресної таблички – білий, назва вулиці прописана чорним кольором, у правому кутку – білий квадрат розміром 0,20 х 0,20м, де чорним кольором зазначений номер будинку (будівлі).

3. Для покращення естетичної привабливості рекомендується використовувати шрифт «Arial Black», літери та цифри мають бути рельєфними, при цьому назва вулиці на два розміри більше, ніж тип вулиці (бульвар, проспект тощо).

За додатковою інформацією та роз’ясненням

Ви  можете звернутися до відділу містобудування та архітектури Южноукраїнської міської ради,

що за адресою: бульвар Квітковий (Цвіточний), 9, каб.1

або за телефоном 5-50-85.  

 

Читайте також