Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Перевірили законність встановлення переносних рекламних конструкцій та тимчасових споруд
AA

Перевірили законність встановлення переносних рекламних конструкцій та тимчасових споруд

Представники інспекції з благоустрою та відділу містобудування та архітектури Южноукраїнської міської ради провели рейд з метою перевірки дотримання підприємцями правил благоустрою в частині розміщення тимчасових споруд та зовнішніх переносних рекламних конструкцій.

Відповідно до правил благоустрою, затверджених рішенням Южноукраїнської міської ради № 1094 від 28.07.2022 року, розміщення таких споруд чи конструкцій має бути узгоджено з місцевою владою. В результаті перевірки інспектор з благоустрою склала декілька приписів про необхідність усунення порушення (а саме прибрати рекламну конструкцію), в деяких випадках достатньо було усного попередження.

Але є й такі підприємці, які вважають, що дотримуватися правил благоустрою під час війни не обов’язково. Так, біля одного літнього майданчика перевіряючі виявили не лише велику кількість переносних рекламних конструкцій, а й батут для дітей, встановлений без будь-яких дозвільних документів. На власника майданчика складений протокол з вимогою усунути виявлені порушення.

 

Читайте також

Прибирання снігу

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

У зимовий період актуальним залишається питання своєчасного очищення міста від снігу та проведення п...

Вивезення опалого листя

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

Осінь – прекрасна пора року, коли дерева та кущі починають міняти свій колір, а листочки почин...