Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Оперативна нарада в КНП ЮМБЛ
AA

Оперативна нарада в КНП ЮМБЛ

19 жовтня в КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» відбулася оперативна нарада, на якій були присутні директор  Сергій Лупов, в.о. медичного директора  В’ячеслав  Дубенко та завідуючі всіх структурних підрозділів медичного закладу.

На оперативній нараді завідуючі Свіріна С.П. та  Єфімова Н.П звітували про роботу стоматологічного та зубопротезного відділень.

Стоматологічне та зубопротезне  відділення працюють на госпрозрахунковій основі з 2015 року. На жаль з 2015 р. до 2017 р. при виконанні  фінансового плану відділення мали великі борги та були на межі закриття.

Завдяки спільній роботі колективу  відділень та Сергія Лупова, протягом  2021-2023 років господарсько-фінансова діяльність відділень була спрямована на отримання прибутку, а також на формування матеріально-технічної бази та розробки заходів для одержання позитивного фінансового результату діяльності.

У зв’язку з підвищенням цін на стоматологічні матеріали було переглянуто тарифи на медичні послуги. У 2022 році було заключено договір з НСЗУ, що покращило статистичні та економічні показники та дало можливість придбати  нове медичне обладнання, яке дозволяє більш якісно та сучасно виконувати стоматологічні послуги.

Відділення тісно співпрацює з соціальним захистом, що дає можливість покривати витрати на медичні послуги для пільгової категорії населення.

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...