Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Колектив ПАЕС передав землякам-захисникам нове тактичне обладнання
AA

Колектив ПАЕС передав землякам-захисникам нове тактичне обладнання

Благодійники Південноукраїнської АЕС передали захисникам на Запорізький напрямок нове тактичне обладнання вартістю у 240 тисяч гривень. Приймали його земляки атомників - представники окремого стрілецького батальйону з Южноукраїнська.

Працівник ДП НАЕК «Енергоатом, а нині - військовий з позивним «Шкіпер» приймав піксельний кейс з новим, досі небаченим обладнанням. Воно багаторазове, має високий відсоток влучання, а значить максимальний ефект у війні з підступним сусідом. Знищення позицій ворога – це збереження життя наших воїнів. Застосовуватись обладнання буде на Запорізькому напрямку – саме там наразі місце дислокації підрозділу, де воює «Шкіпер».

Цей район оборони доволі відповідальний. Рубежі його хлопці тримають гідно. Основне завдання легкозбройного підрозділу – утримати кордони щойно звільнених територій. Кістяк формування – жителі Миколаївської області, серед яких багато южноукраїнців, зокрема працівників ПАЕС. «Батальйон – це як велика сім’я, як єдиний організм. Велика кількість бійців перебуває в польових умовах, виконує бойові завдання в окопах, бліндажах, безпосередній близькості до ворога. Там не солодко. Але повірте, вам не соромно буде за своїх земляків. Багато в нас людей, які проявили героїзм, які відзначені державними нагородами, бойовими медалями та орденами», - акцентував «Шкіпер».    

Однострій і самого військового прикрашений відзнаками: орденом «За мужність» III ступеня та надгрудним знаком «Ветеран Війни».

Прикро констатувати, та нерідко проблему забезпечення військових доводиться вирішувати благодійникам. Колектив Південноукраїнської АЕС це добре розуміє. Більшість працівників є активними учасниками акції «Допомога захисникам України».  «Це життя наших хлопців, це наші кроки до завершення війни. Чим більше такої допомоги – скоріше буде Перемога», - підкреслив заступник голови первинної профспілкової організації ВП ПАЕС Владислав Момотов.

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...