Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» отримала 6 кондиціонерів від Благодійного фонду «ІВІК»
AA

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» отримала 6 кондиціонерів від Благодійного фонду «ІВІК»

Було обладнано три операційні блоки, кабінет УЗД реанімаційного відділення, хірургічне відділення та централізоване стерилізаційне відділення.

Завдяки спільній роботі Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради та особистої ініціативи заступника директора лікарні з адміністративно-господарських питань Надії Горностай було налагоджено плідну співпрацю з благодійним фондом «ІВІК».

- «Благодійний фонд «ІВІК» спеціалізується в наданні систем кондиціонування повітря військовим шпиталям, де лікуються постраждалі в результаті бойових дій та бомбардування міст. Не зважаючи на це, вдалося переконати «ІВІК» прийняти нашу заявку. Я вдячна Благодійному фонду «ІВІК» за співпрацю», - повідомила Надія Горностай.

Однією з вимог НСЗУ до лікарень, які надають спеціалізовану медичну допомогу це наявність кондиціонерів у всіх палатах, ординаторських в іншому випадку медичний заклад втратить можливість контрактуватися із НСЗУ за певними пакетами вже з 1 січня 2024 року.То ж роботи попереду ще багато.

Адміністрація КНП ЮМБЛ висловлює щиру вдячність БФ «ІВІК» за вкрай необхідну допомогу, а також велика подяка ДПЕМ ПрАТ «АТОМСЕРВІС» за надання спецтехніки під час встановлення систем кондиціонування.

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...