Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інспекція з благоустрою інформує
AA

Інспекція з благоустрою інформує

Згідно з  «Правилами благоустрою»    Южноукраїнської  міської територіальної громади відповідальні особи адміністративних будівель, голови ОСББ, ФОП, власники (або відповідальні особи)  крамниць, кафе,  ресторанів, тощо,  повинні  своєчасно забезпечувати прибирання  території які прилеглі та закріплені за підприємствами, установами, організаціями, усіх форм власності. В тому числі своєчасно вивозити опале листя, обрізане гілля, для цього укладати договір на їх вивезення зі спеціалізованими організаціями (КП «СКГ», КП «ЖЕО»).

Уже зима, почав випадати перший сніг, наближаються новорічні свята, а як показують планові перевірки інспекції з благоустрою, деякі  керівники  безвідповідально відносяться до даного питання.

Южноукраїнська міська територіальна  громада знаходяться в тилу, далеко від активних бойових дій і для нашої Країни в умовах військового стану підтримання чистоти і благоустрою міста енергетиків, яке до речі активно приймає переселенців має не аби яке значення. Тому влада буде постійно контролювати поряд з іншими нагальними питаннями стан чистоти, санітарного стану і в цілому благоустрій в громаді.

Інспекція з благоустрою додаткова інформує та попереджає: все сміття яке на даний час знаходиться на прибудинкових територіях повинно бути негайно прибране в термін  до  18.12.2022 року. В подальшому інспекція з благоустрою буде складати відповідні протоколи і порушників чекає штраф. Згідно кодексу України про адміністративні правопорушення на фізичних осіб штраф сягає від 340 до 1360 грн., а на юридичних осіб від 850 до 1700 грн.

Просимо відповідально  поставитись до даного прохання та попередження.

 

Читайте також

Прибирання снігу

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

У зимовий період актуальним залишається питання своєчасного очищення міста від снігу та проведення п...

Вивезення опалого листя

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

Осінь – прекрасна пора року, коли дерева та кущі починають міняти свій колір, а листочки почин...