Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інспекція з благоустрою звертається до власників рекламних засобів, що розташовані на території Южноукраїнської міської територіальної громади
AA

Інспекція з благоустрою звертається до власників рекламних засобів, що розташовані на території Южноукраїнської міської територіальної громади

Інспекція з благоустрою звертається до власників рекламних засобів, що розташовані на  території Южноукраїнської міської територіальної  громади без необхідних дозвільних документів.

Використання та самовільне розміщення ТС та рекламних конструкцій  без необхідних дозвільних документів є порушення статті 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» та «Правил  благоустрою забезпечення  чистоти  і  порядку  на території Южноукраїнської міської територіальної громади», затверджених рішенням Южноукраїнської міської ради  від 28.07. 2022 року № 1094.

У відповідальності  із статтею 27 Закону України «Про рекламу» передбачено, що особи, винні у порушенні законодавства про рекламу, несуть адміністративну відповідальність відповідно до закону.

Просимо додержуватися вимог Закону України «Про рекламу» та Порядку  встановлення конструкцій  зовнішньої реклами на території  громаді.

 

 

Читайте також

Прибирання снігу

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

У зимовий період актуальним залишається питання своєчасного очищення міста від снігу та проведення п...

Вивезення опалого листя

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

Осінь – прекрасна пора року, коли дерева та кущі починають міняти свій колір, а листочки почин...