Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Фізіотерапевтичні процедури у КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»
AA

Фізіотерапевтичні процедури у КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

Фізіотерапія сьогодні є одним з найбільш затребуваних і популярних видів лікування.  Використання фізіотерапевтичних засобів допомагає  відновленню організму після хвороб,  травм, у період реабілітації  після операцій. З фізіотерапією відновлення організму відбувається набагато повноцінніше, ніж тільки при прийомі ліків, дозволяє в 1,5-2 рази скоротити час на лікування, призупинити подальше прогресування хронічного захворювання, а багатьом допомагає підтримувати форму і жити без загострень або знизити частоту рецидивів, адже фізіотерапевтичні методи стимулюють захисно-компенсаторні сили організму, природні механізми самоочищення, самооздоровлення та регенерації. Ефект фізіолікування носить пролонгований характер та зберігається набагато триваліший період.

На даний час у фізіотерапевтичному відділенні пацієнти мають змогу  за направленням пройти курс різних фізіотерапевтичних процедур: електросвітлолікування і високочастотна терапія, імпульсні струми низької частоти, ультразвукова терапія, інгаляторій, теплолікування, лазеротерапія, массаж, магнітотерапія та ін.

Фізіотерапевтичні  процедури,  які входять до програми медичних гарантій такі як інгаляція, лазеротерапія і ультразвукова терапія за електронним направленням – безкоштовні. Процедури фізіотерапевтичного відділення, які не входять до програми медичних гарантій  пацієнти сплачують  офіційно в касу за рахунок платних послуг. З повним переліком фізіотерапевтичних процедур які надаються у медичному закладі ви можете ознайомитись на сайті КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» за посиланням https://um.likarnja.org.ua/tarifi-na-platni-medichni-poslugi-v-knp-jumbl-08-36-58-12-04-2023/.

За детальною інформацією ви можете звернутися до рецепції лікарні

за тел. 4-62-60 або до контакт-центру КНП ЮМБЛ т.0737301103

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...