Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Допомога у вигляді бебі-боксу
AA

Допомога у вигляді бебі-боксу

Народження дитини є радісною новиною для кожної сім'ї. Але разом з радістю приходять і додатковий клопіт. За допомогою державної програми "Пакунок малюка" батьки мають можливість мінімізувати витрати та отримати все необхідне для дитини на перших порах.

Як тільки щаслива матуся отримала свій новий статус, акушерсько-гінекологічне відділення КНП ЮМБЛ за державною програмою від Мінсоцполітики України надає допомогу у вигляді бебі-боксу.

Що входить до бебі-боксу?

У великій коробці можна знайти підгузки, вологі серветки, пелюшки, одяг, теплий комбінезон, градусники, ножиці, гребінець, ковдру, матрац, рушники, засоби для купання та догляду за шкірою, іграшки.

У разі відсутності беби-боксу під час виписки новонародженого, “пакунок малюка” можна отримати в управлінні соцзахисту за місцем проживання або фактичного перебування, або ж відмовитись від нього та оформити грошову компенсацію. Більш детальну інформацію ви можете знайти за посиланням: https://www.msp.gov.ua/news/22513.html

У разі оформлення грошової компенсації, батьки зможуть  витратити кошти зі спеціального рахунку лише на дитячий одяг, взуття, засоби гігієни та догляду, текстиль, іграшки для дітей. Важливо те, що розплатитися цією карткою можна буде лише в тих магазинах, які приєдналися до державної програми.

Колектив акушерсько-гінекологічного відділення допомагає сім'ям стати щасливими батьками!

Даруйте нове життя разом з нами!

 

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...