Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги жителів тимчасово окупованої території України!
AA

До уваги жителів тимчасово окупованої території України!

Регіональний сервісний центр МВС в Миколаївській області наголошує, що в територіальних підрозділах адміністративні послуги надаються громадянам незалежно від місця проживання.

Згідно вимог постанови Кабінету Міністрів України від 07.09.1998 № 1388 реєстрацію чи перереєстрацію, чи зняття з обліку транспортних засобів можливо здійснити в будь-якому територіальному сервісному центрі до якого звернувся відвідувач незалежно від місця реєстрації (проживання). При цьому в реєстраційних документах буде зазначено місце реєстрації (проживання) особи (для внутрішньо переміщених осіб - місце проживання на підставі відповідних документів) або місцезнаходження та стоянки юридичної особи, за якою реєструється транспортний засіб.

Слід відмітити, що згідно законодавства України (Закон України від 20 жовтня 2014 року «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб») внутрішньо переміщеною особою є громадянин України, іноземець або особа без громадянства, яка перебуває на території України на законних підставах та має право на постійне проживання в Україні, яку змусили залишити або покинути своє місце проживання у результаті або з метою уникнення негативних наслідків збройного конфлікту, тимчасової окупації, повсюдних проявів насильства, порушень прав людини та надзвичайних ситуацій природного чи техногенного характеру.

Таким чином, внутрішньо переміщена особа має право на отримання соціальних та адміністративних послуг за місцем перебування, а також інші права, визначені Конституцією та законами України. Згідно з законодавством одним з документів, до яких вносяться відомості про місце проживання та місце перебування особи, є довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, на зворотному боці якої територіальним підрозділом Державної міграційної служби проставляється відмітка про реєстрацію місця проживання даної особи.

Шановні мешканці та гості Миколаївщини! Регіональний сервісний центр МВС в Миколаївській області нагадує, що адміністративні послуги, які пов’язані з використанням транспортних засобів, надаються за принципом «Єдиного вікна», тобто незалежно від місця проживання відвідувача територіального сервісного центру.

Центри дислокуються в адмінбудинках за адресами:

- 54010, м. Миколаїв, пров. Транспортний, 1а/1;

- 56500, м. Вознесенськ, вул. Молодогвардійська, 45;

- 55600, м. Новий Буг, вул. Леніна, 1;

- 56600, м. Нова Одеса, вул. Сеславінського, 12;

- 55200, м. Первомайськ, вул. Вознесенська, 73 «А».

Згідно графіку роботи:

Понеділок – вихідний день

Вівторок з 09.00 до 18.00

Середа з 09.00 до 18.00

Четвер з 09.00 до 18.00

П’ятниця з 09.00 до 18.00

Субота з 09.00 до 16.45

Неділя – вихідний день.

Обідня перерва: із 13.00 до 13.45

Напередодні святкових днів робочій день зменшується на годину.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...