Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Боротьба за чисте довкілля триває!
AA

Боротьба за чисте довкілля триває!

20 лютого 2023 року  робоча група Інспекції з благоустрою та відділу екології Южноукраїнської міської ради провела перевірку  благоустрою  та санітарного стану  ряду гаражних кооперативів міста Южноукраїнська. Незважаючи на те, що в грудні  2022 року силами комунального підприємства «Житлово – комунальне господарство», був проведений комплекс із прибирання  масштабних  місць накопичення побутового сміття,  в тому числі на схилах до річки Південний Буг, сміття знову накопичується, що веде до погіршення екологічної ситуації в місті.

Вкрай незадовільна ситуація на прилеглих територіях  біля гаражних кооперативів «Каскад», «Мотор». Ряд зауважень має  Інспекція до гаражних кооперативів «Іскра», «Лотос», «Восход», «Орбіта». Всі ці питання  стоять на  контролі  Інспекції з благоустрою.

Просимо керівників гаражних кооперативів провести заходи щодо наведення благоустрою та  ліквідації  несанкціонованих сміттєзвалищ, як на територіях гаражних кооперативів, так і на прилеглих до них територіях, згідно вимог «Правил благоустрою забезпечення чистоти і порядку на території  Южноукраїнської  міської територіальної громади» від 28 липня 2022 року № 1094.

Читайте також

Прибирання снігу

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

У зимовий період актуальним залишається питання своєчасного очищення міста від снігу та проведення п...

Вивезення опалого листя

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

Осінь – прекрасна пора року, коли дерева та кущі починають міняти свій колір, а листочки почин...