Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 34 роки з дня заснування відділення анестезіології та інтенсивної терапії
AA

34 роки з дня заснування відділення анестезіології та інтенсивної терапії

Відділення анестезіології та інтенсивної терапії (ВАІТ) КНП ЮМБЛ відзначило 34 роки з дня заснування відділення, адже саме 1 грудня 1989 року воно вперше відкрило свої двері для пацієнтів. І це було справжнє досягнення того часу.

За останні 2 роки зроблено значний крок до вдосконалення загальної роботи відділення. Так, у 2022 розширили з 6 ліжкомісць до 12 ліжкомісць на вимогу НСЗУ по пакетам медичних гарантій. Не менший привід для гордості – це медичне обладнання. Напротязі 2022 року відділення було оснащене сучасною апаратурою, а саме було придбано портативний ультразвуковий апарат експертного класу ESAOTE MyLab OMEGA, мобільну рентген агіографічну систему С-дуга в комплекті зі рентген столом, що в свою чергу позитивно відобразилось на якості надання медичної допомоги жителям нашої громади.

На сьогодні тут працює більше ніж 30 спеціалістів своєї справи. З них – 6 висококваліфікованих лікарів, які кожного дня боряться за життя пацієнтів.  

Адміністрація та колектив нашої лікарні щиро вітає відділення анестезіології та інтенсивної терапії з 34-річним досвідом кропіткої праці команди професіоналів! Бажаємо процвітання, нових досягнень і професійних звершень!

Дякуємо за врятовані життя!

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...