Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Безкоштовна юридична допомога внутрішньо переміщеним особам
AA

Безкоштовна юридична допомога внутрішньо переміщеним особам

В Україні стартував проект Адвокація та правова допомога внутрішньо переміщеним особам, який реалізується Датською радою у справах біженців спільно з Всеукраїнською благодійною фундацією "Право на захист" за підтримки Управління Верховного комісару ООН у справах біженців.

Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» є учасницею Мережі громадських організацій, які в рамках цього проекту безпосередньо надають правову допомогу внутрішньо переміщеним особам на території міста Миколаїв і Миколаївської області.

Юристи Громадської організації «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» надають внутрішньо переміщеним особам первинну та вторинну правову допомогу, а саме: усні та письмові юридичні консультації з різних галузей права, роз’яснення, допомогу в складанні процесуальних та цивільно-правових документів, здійснюють представництво інтересів в суді.

В рамках даного проекту переселенці, які прибули до нашого регіону з Луганської, Донецької областей, тимчасово окупованої території АР Крим, мають можливість отримувати інформацію з важливих для них питань, включаючи інформацію про послуги, що надаються державними органами та недержавними агенціями. Крім того надається адміністративна підтримка щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб, підтримка у реєстрації бізнесу, заповненні орендних та інших документів.

Одним з найважливіших компонентів є допомога в отриманні або поновленні документів, таких як свідоцтва про народження, про реєстрацію шлюбу, про розірвання шлюбу, трудові книжки, документи, що посвідчують особу, та інші.

Юристи ГО «Десяте квітня» проводять індивідуальні і колективні консультації, за телефоном або особисто в зручний для Вас час за попередньою домовленістю.

Засоби зв'язку:

063 7480066 - Ганна Володимирівна;

093 3689747 - Григорій Костянтинович;

095 1038550 - Юлія Вадимівна.

 

Адвокація та правова допомога внутрішньо переміщеним особам в Україні

 

  

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...