Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Оплата населенням міста Южноукраїнська житлово-комунальних послуг та електроенергії у січні–вересні 2015 року
AA

Оплата населенням міста Южноукраїнська житлово-комунальних послуг та електроенергії у січні–вересні 2015 року

Відділ статистики у місті Южноукраїнську повідомляє, що у січні–вересні 2015 року населенню міста нараховано до сплати за житлово-комунальні послуги (без урахування сум субсидій та пільг) 50,3 млн.грн.

Сплачено населенням міста, включаючи погашення боргів попередніх періодів,  52,3 млн.грн. Рівень сплати за житлово-комунальні послуги cтановив 104%.

Серед видів послуг найвищий рівень сплати спостерігався за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання – 123%, найнижчий за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення (89,2%). Рівень сплати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій становив 97,8% нарахованої суми.

Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг упродовж січня–вересня 2015 року зменшилась на 2 млн.грн. (на 29,6%) і на кінець вересня становила 4,7 млн.грн. Середній термін заборгованості населення за всі послуги склав 0,8 місяця.

Крім того, населенням міста у січні–вересні 2015 року сплачено за електроенергію 6,2 млн.грн. Борг за електроенергію на кінець вересня становив 1,3 млн.грн.

 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...