Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Пройшов традиційний 7-й Всеукраїнський турнір з шашок-64 «Золота осінь-2015»
AA

Пройшов традиційний 7-й Всеукраїнський турнір з шашок-64 «Золота осінь-2015»

З 29 жовтня до 2 листопада у нашому місті проходив традиційний 7-й Всеукраїнський турнір з шашок-64 «Золота осінь-2015». У змаганнях, які проходили за швейцарською системою у 7 турів з мікроматчів по 2 партії чорним та білим кольором, взяли участь 34 спортсмена з різних областей нашої держави, міста Миколаєва та рідного міста Южноукраїнська. У цілому, рівень турніру був високий, за перемогу змагались 4 майстри спорту України, 10 кандидатів у майстри спорту України, 7 першорозрядників. Протягом всього турніру точилася дуже запекла боротьба за 1 місце, перед останнім туром у категорії «чоловіки» лідирував МСУ з міста Миколаєва Сергій Звонілов ( до речі він був переможцем турніру в 2014 році), але в 7-му турі несподівано програв МСУ з міста Дніпродзержинська Олександру Крупію, який і став переможцем турніру у цьому році. Друге місце посів наш земляк В’ячеслав Новицький, який зараз представляє Харківську область та є студентом Харківського університету радіоелектроніки. На третій позиції несподівано опинився КМСУ з міста Миколаєва Василь Євко, обійшовши в таблиці двох майстрів спорту.

У категорії «жінки» кращий результат показала представниця міста Миколаєва Єлизавета Осіпова, в категорії «ветерани 55 років та старші» переміг Віталій Павлов з міста Сімферополя, в категорії «юнаки та дівчата до 18 років» – южноукраїнець Олексій Ілюшкін, та в категорії «юні надії» також перемогла міська представниця Катерина Дидалєва. 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...