Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

4 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням секретаря Южноукраїнської міської ради Мірошника Д.М. У роботі взяли участь 11 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 14 осіб загального складу, начальники управлінь, служб та відділів місцевого самоврядування, засоби масової інформації.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 25 основних питань. Членами виконавчого комітету розглянуто та прийнято 23 рішення, 2 рішення не прийнято. Основними є такі питання: «Про затвердження  Порядку  використання коштів міського бюджету для забезпечення санаторно-курортним лікуванням  демобілізованих  інвалідів та поранених учасників антитерористичної операції, ветеранів війни, праці та інвалідів», «Про внесення змін до рішень виконавчого комітету Южноукраїнської міської  ради», «Про надання жилих приміщень», «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради  від  04.06.2014 № 127 «Про створення комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам та затвердження Положення про неї», «Про затвердження актів  комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам», «Про надання дозволу товариству з обмеженою  відповідальністю «Біомед-центр» на розміщення об’єкта зовнішньої реклами», «Про надання згоди фізичній особі-підприємцю Кушніровій Світлані Олексіївні на переведення з жилого фонду до нежилого квартири №288 житлового будинку №14 на проспекті Леніна у місті Южноукраїнську», «Про зняття з контролю рішень виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради», а також щодо захисту прав дітей.

 

 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...