Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Свято Першого дзвоника у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська»
AA

Свято Першого дзвоника у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська»

1 вересня у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» відбулося свято Першого дзвоника.

На заході були присутні директор територіального центру Олена Багачова, діти-інваліди, їх батьки та рідні, працівники відділення.

З вітальною промовою виступила директор центру Олена Багачова і вручила дітям-інвалідам безкоштовні запрошення на виставку дивовижних тварин, яка працює в Южноукраїнську з 5 до 20 вересня.

Святкова розважальна програма викликала у дітей з особливими потребами чудовий настрій. Діти із задоволенням брали участь у різних конкурсах. Вони разом з дорослими танцювали, збивали кеглі м’ячами, робили мильні бульбашки, а потім взявшись за руки, загадували найзаповітніші бажання.

Свято Першого дзвоника залишило багато позитивних вражень та емоцій.

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...