Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Свято Першого дзвоника у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська»

07.09.2015
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

1 вересня у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» відбулося свято Першого дзвоника.

На заході були присутні директор територіального центру Олена Багачова, діти-інваліди, їх батьки та рідні, працівники відділення.

З вітальною промовою виступила директор центру Олена Багачова і вручила дітям-інвалідам безкоштовні запрошення на виставку дивовижних тварин, яка працює в Южноукраїнську з 5 до 20 вересня.

Святкова розважальна програма викликала у дітей з особливими потребами чудовий настрій. Діти із задоволенням брали участь у різних конкурсах. Вони разом з дорослими танцювали, збивали кеглі м’ячами, робили мильні бульбашки, а потім взявшись за руки, загадували найзаповітніші бажання.

Свято Першого дзвоника залишило багато позитивних вражень та емоцій.