Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги жителів громади, суб’єкти господарювання та юридичні особи!
AA

До уваги жителів громади, суб’єкти господарювання та юридичні особи!

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРИВАТИЗАЦІЮ ОБ’ЄКТА МАЛОЇ ПРИВАТИЗАЦІЇ

нежитлової будівлі, загальною площею 2502,7 м², що розташована за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, місто Южноукраїнськ, бульвар Шкільний, будинок 10, яка підлягає приватизації у 2024 році на аукціоні без умов

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради повідомляє, що Южноукраїнською міською радою прийнято рішення від 25.04.2024 №1721 «Про включення до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади нежитлової будівлі, загальною площею 2502,7 м², що розташована за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, місто Южноукраїнськ, бульвар Шкільний, будинок 10, яка підлягає приватизації у 2024 році на аукціоні без умов».

Пропонуємо Вам ознайомитись із інформаційним повідомленням.


ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

про продаж об’єкта малої приватизації нежитлової будівлі, загальною площею 2502,7 м², що розташована за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, місто Южноукраїнськ, бульвар Шкільний, будинок 10

1) Інформація про об’єкт приватизації

Найменування об’єкта приватизації (тип об’єкта): нежитлова будівля. 

Місцезнаходження: Миколаївська обл., Вознесенський р-н, м. Южноукраїнськ, бул. Шкільний, 10.

Балансоутримувач – Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка.

Відомості про нерухоме майно:

№ з/п

Назва

ип об’єкта)

Місцезнаходження

Загальна площа

(кв. м)

Реєстраційний номер

Функціональне вико рис тання

Інформація щодо об’єкту приватизації

Форма власності та власник/

орган управління

1

Нежитлова будівля

Миколаївська обл., Вознесенський

р-н,

м. Южноукраїнськ, бул. Шкільний, 10 

2502,7

21643748108

_

Інформація з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав

власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон

відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна

29.04.2024,

індексний №373932370

Комунальна форма власності. Власник -Южноукраїнська міська територіальна громада в особі Южноукраїнської міської ради

Миколаївської області, код ЄДРПОУ: 33850880

Об’єкт приватизації - нежитлова будівля розташована за адресою Миколаївська обл., Вознесенський р-н, м. Южноукраїнськ, бул. Шкільний, 10. Введена в експлуатацію в 1983 році. Земельна ділянка обмежена зовнішніми контурами існуючих житлових будівель та огорожею, охороняється. Будівля 2-х поверхова з підвалом складної форми, що складається з суміжних прямокутних блоків, з’єднаних між собою двоповерховою будівлею. Прямокутні блоки з розмірами в плані 9м*18м, блок який з’єднує блоки в плані має розміри 24м*9,5м. Висота першого і других поверхів 3,0 м, висота технічного підвалу до низу перекриття - 2,4м. Загальна площа об’єкту - 2502,7 м.кв.

Інформація про договори оренди укладені щодо об’єкта приватизації – не перебуває в оренді.

Відомості про земельну ділянку:

№ з/п

Адреса розташування

Площа земельної ділянки    (га)

Кадастровий номер земельної ділянки

Цільове призначення земельної ділянки

Форма власності, підстава на право користування земельною ділянкою, інформація про обтяження

1

Миколаївська обл.,  Вознесенський р-н,          

м. Южноукраїнськ, бул. Шкільний, 10

0,8853

4810800000:16:001:0001

для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги 

Комунальна форма власності. Власник -Южноукраїнська міська територіальна громада в особі Южноукраїнської міської ради

Миколаївської області, код ЄДРПОУ: 33850880

2

Миколаївська обл.,  Вознесенський р-н,          

м. Южноукраїнськ, бул. Шкільний, 10

0,119

4810800000:16:001:0016

для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти

Комунальна форма власності. Власник -Южноукраїнська міська територіальна громада в особі Южноукраїнської міської ради

Миколаївської області, код ЄДРПОУ: 33850880

 

Земельна ділянка, на якій розташований об’єкт приватизації, не є предметом купівлі-продажу, тому питання землекористування покупець вирішує самостійно в установленому чинним законодавством порядку після переходу до покупця права власності на об'єкт приватизації.


2) Інформація про аукціон

Спосіб проведення аукціону: аукціон без умов.

Дата та час проведення аукціону: 27 травня 2024 року на 10:00 год.

Після опублікування інформаційного повідомлення електронна торгова система автоматично встановлює для кожного електронного аукціону дату та час його проведення.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні без умов, із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 16 години 15 хвилин до 16 години 45 хвилин дня проведення електронного аукціону.


3) Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта.

Приватизація нежитлової будівлі, загальною площею 2502,7 м², що розташована за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, місто Южноукраїнськ, бульвар Шкільний, будинок 10, здійснюється відповідно до вимог законів України «Про приватизацію державного і комунального майна», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння процесам релокації підприємств в умовах воєнного стану та економічного відновлення держави» та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року № 432 (із змінами) та рішення Южноукраїнської міської ради від 27.05.2021 №434 «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації Южноукраїнської міської територіальної громади» (зі змінами) та рішення Южноукраїнської міської ради               від 25.04.2024 № 1721  «Про включення до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади нежитлової будівлі, загальною площею 2502,7 м², що розташована за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, місто Южноукраїнськ, бульвар Шкільний, будинок 10, яка підлягає приватизації у 2024 році на аукціоні без умов».

Покупець об’єкта приватизації повинен відповідати вимогам, передбаченим у статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Стартова ціна об’єкта для:

- аукціону без умов – 4 511 642,00 грн. (без урахуванням ПДВ);

- аукціону із зниженням стартової ціни – 2 255 821,00 грн. (без урахування ПДВ);

- аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозиції – 2 255 821,00  грн. (без урахування ПДВ).

На остаточну ціну продажу нараховується ПДВ.

Розмір гарантійного внеску для:

- аукціону без умов – 902 328,40 грн. (без урахування ПДВ);

- аукціону із зниженням стартової ціни – 451 164,20 грн. (без урахування ПДВ);

- аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 451 164,20 грн. (без урахування ПДВ).

Для об’єкта приватизації, два аукціони з продажу якого будуть визнані такими, що не відбулися, у випадках, передбачених абзацом третім частини шостої статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», розмір гарантійного внеску встановлюється в розмірі, який є більшим:

-  50 відсотків стартової ціни об’єкта приватизації;

-  30 розмірів мінімальних заробітних плат станом на 1 січня року, в якому оприлюднюється інформаційне повідомлення.

Розмір реєстраційного внеску: 1 420,00 грн.


4) Додаткова інформація

Найменування та ідентифікаційні коди за ЄДРПОУ одержувачів платежів, номери банківських та казначейських рахунків за стандартом IBAN у національній та іноземній валюті, відкритих для внесення операторами електронних майданчиків гарантійних внесків (їх частини), реєстраційних внесків потенційних покупців та проведення переможцями аукціонів розрахунків за придбані об’єкти.

Оператор електронного майданчика здійснює перерахування гарантійного (за вирахуванням плати за участь в електронному аукціоні) та реєстраційного внесків на казначейські рахунки за такими реквізитами:

в національній валюті:

Одержувач: Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Рахунок №: UA 59 820172 03555 49011000 120042

Банк одержувача: Державна казначейська служба України м. Київ

МФО: 820172

Код ЄДРПОУ: 44342464

Призначення платежу (обов’язково вказати за що)

Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків розміщено за посиланням: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2  .

Час і місце проведення огляду об’єкта:

у робочі дні з 09-00 до 16-00 за попередньою домовленістю з представником організатора аукціону за адресою: Миколаївська обл., Вознесенський р-н, м. Южноукраїнськ, бул. Шкільний, 10.

Найменування особи організатора аукціону: Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради, адреса: Миколаївська обл., Вознесенський р-н,   м. Южноукраїнськ, вул. Європейська, 23, каб. 93аб.

Представник організатора аукціону: Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради, адреса: Миколаївська обл., Вознесенський р-н, м. Южноукраїнськ, вул. Європейська, 23, каб. 93аб. Електронна адреса e-mail: ujkg_umr@ukr.net .

Контактна особа: Начальник управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради - Божко Володимир Анатолійович тел. (05136) 5-68-57. Начальник відділу комунальної власності управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради - Лопушенко Андрій Олександрович тел. (05136) 5-62-66.


5) Технічні реквізити інформаційного повідомлення

Дата і номер рішення власника майна в особі Южноукраїнської міської ради від 25.04.2024. № 1721 «Про включення до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади нежитлової будівлі, загальною площею 2502,7 м², що розташована за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, місто Южноукраїнськ, бульвар Шкільний, будинок 10, яка підлягає приватизації у 2024 році на аукціоні без умов».

Дата і номер рішення органу приватизації про затвердження умов продажу об’єкта приватизації : Протокол засідання аукціонної комісії щодо продажу об’єкта малої приватизації – нежитлової будівлі, загальною площею 2502,7 м², що розташована за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, місто Южноукраїнськ, бульвар Шкільний, будинок 10, від 30.04.2024 № 1.

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі: RAS001-UA-20240501-98533.

Період між:

- аукціоном без умов та аукціоном із зниженням стартової ціни – 6 робочих днів від дати оголошення аукціону;

- аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 6 робочих днів від дати оголошення аукціону.

Мінімальний крок для:

- аукціону без умов – 45 116,42 грн.;

- аукціону із зниженням стартової ціни – 22 558,21 грн.;

- аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 22 558,21 грн..

Місце проведення аукціону: аукціони будуть проведені в електронній торговій системі «ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ» (адміністратор).

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2.

Посилання на аукціон:  https://prozorro.sale/auction/?query=RAS001-UA-20240501-98533 

 

Читайте також

Перелік приміщень комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади, які можуть бути передані в оренду

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Перелік приміщень комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади, які можуть б...

Перелік приміщень комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади, які можуть бути передані в оренду

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Перелік приміщень комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади, які можуть б...

Перелік приміщень комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади, які можуть бути передані в оренду

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Перелік приміщень комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади, які можуть б...

Перелік приміщень комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади, які можуть бути передані в оренду

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Перелік приміщень комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади, які можуть б...

Перелік приміщень комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади, які можуть бути передані в оренду

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Перелік приміщень комунальної власності Южноукраїнської міської територіальної громади, які можуть б...