Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шалена швидкість!
AA

Шалена швидкість!

20 березня 2015р. на базі ЮЗШ №4 відбувся II-й Міжрегіональний чемпіонат по спідкубінгу, а в ЦРД «Гармонія», в рамках цього ж чемпіонату, по п’ятнашкам.

            На чемпіонаті вдруге був присутнім учасник шоу «Україні має талант» Роман Остапенко. Саме  за його пропозицією та підтримки в цьому році  даний чемпіонат набув  статус Всеукраїнський (cubing.com.ua.) і,  до звичайних учасників з Миколаївської області, долучились професіонали з Києва, Дніпропетровська, Харкова. Рівень гостей – вражав. Кубік рубік  збирався за 11,10,9 секунд, а один з учасників, в одній із спроб, показав результат 7,5с (це другий результат в Україні). Але і місцеві кубери наступали на п’яти. В результаті кінцева картина виглядала наступним чином:

  • Диплом «Чемпіон» і головний приз (інтернет-планшет)отримав Андрій Болібок з Києва з середнім результатом 10с;
  • Диплом «II- швидкість» і мобільний телефон отримав Свинтицький  Микита з першої школи м.Южноукраїнська з середнім результатом 16с.
  • Диплом «III-швидкість» і мобільний телефон отримав Донцов Ігор з першої школи м.Южноукраїнська з середнім результатом 29с.

Не менш вражаючі результати показали вихованці дитячих садків і учнів 1-х класів по п’ятнашкам:

·                    Диплом «Чемпіон» і мобільний телефон в он-лайн грі «П’ятнашки» отримала учениця 1-го класу другої школи Павлова Поліна з результатом 1хв. 04с.

·                    Диплом «Чемпіон» і мобільний телефон в настільній грі «П’ятнашки» отримала вихованка ЦРД «Гармонія» Томашевська Еліна з результатом 36 с.

Другого ж дня змагання проводились для бажаючих спробувати себе в номінаціях : 2x2x2, 4x4x4, збірка кубіка Рубіка на кількість ходів, збірка кубіка Рубіка всліпу, пірамідка, октаедр  та інші.

Учнівський муніципалітет, управління освіти, громадська організація «Южноукраїнський альянс спідкубінгу» висловлюють слова подяки меценатам Чемпіонату:

Сніткову Сергію Михайловичу

Приходько Віталію Миколайовичу

Ретюнських Роману Васильвочу

Пелюху Сергію Васильовичу

Коломійцю Сергію Ростиславовичу.


 

 

 

 

Читайте також

Повідомлення

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відповідно  до Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері г...