Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шалена швидкість!

23.03.2015
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

20 березня 2015р. на базі ЮЗШ №4 відбувся II-й Міжрегіональний чемпіонат по спідкубінгу, а в ЦРД «Гармонія», в рамках цього ж чемпіонату, по п’ятнашкам.

            На чемпіонаті вдруге був присутнім учасник шоу «Україні має талант» Роман Остапенко. Саме  за його пропозицією та підтримки в цьому році  даний чемпіонат набув  статус Всеукраїнський (cubing.com.ua.) і,  до звичайних учасників з Миколаївської області, долучились професіонали з Києва, Дніпропетровська, Харкова. Рівень гостей – вражав. Кубік рубік  збирався за 11,10,9 секунд, а один з учасників, в одній із спроб, показав результат 7,5с (це другий результат в Україні). Але і місцеві кубери наступали на п’яти. В результаті кінцева картина виглядала наступним чином:

  • Диплом «Чемпіон» і головний приз (інтернет-планшет)отримав Андрій Болібок з Києва з середнім результатом 10с;
  • Диплом «II- швидкість» і мобільний телефон отримав Свинтицький  Микита з першої школи м.Южноукраїнська з середнім результатом 16с.
  • Диплом «III-швидкість» і мобільний телефон отримав Донцов Ігор з першої школи м.Южноукраїнська з середнім результатом 29с.

Не менш вражаючі результати показали вихованці дитячих садків і учнів 1-х класів по п’ятнашкам:

·                    Диплом «Чемпіон» і мобільний телефон в он-лайн грі «П’ятнашки» отримала учениця 1-го класу другої школи Павлова Поліна з результатом 1хв. 04с.

·                    Диплом «Чемпіон» і мобільний телефон в настільній грі «П’ятнашки» отримала вихованка ЦРД «Гармонія» Томашевська Еліна з результатом 36 с.

Другого ж дня змагання проводились для бажаючих спробувати себе в номінаціях : 2x2x2, 4x4x4, збірка кубіка Рубіка на кількість ходів, збірка кубіка Рубіка всліпу, пірамідка, октаедр  та інші.

Учнівський муніципалітет, управління освіти, громадська організація «Южноукраїнський альянс спідкубінгу» висловлюють слова подяки меценатам Чемпіонату:

Сніткову Сергію Михайловичу

Приходько Віталію Миколайовичу

Ретюнських Роману Васильвочу

Пелюху Сергію Васильовичу

Коломійцю Сергію Ростиславовичу.