Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося офіційне відкриття фотовиставки «Герої не вмирають»
AA

Відбулося офіційне відкриття фотовиставки «Герої не вмирають»

20 лютого у Южноукраїнському міському історичному музеї відбулось офіційне відкриття фотовиставки «Герої не вмирають» до Дня Героїв Небесної Сотні.

На заході були присутні секретар Южноукраїнської міської ради Дмитро Мірошник, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, представники управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради, учасники Революції гідності, волонтери благодійного фонду «Мирне Небо», учні загальноосвітніх шкіл міста, представники ЗМІ та усі охочі.

До уваги відвідувачів музею було представлено фотокопії світлин європейських фотографів, що відображають перебіг трагічних подій 18-20 лютого 2014 року на Майдані Незалежності в місті Києві, а також ряд фоторобіт жителя нашого міста, учасника Революції гідності, журналіста Євгена Приходька.

Очевидець подій та безпосередній учасник Борис Радченко поділився спогадами про своє перебування на Майдані.

Для присутніх на заході з допомогою мультимедійних засобів було продемонстровано уривок з документального фільму «Зима, що нас змінила» про Революцію гідності, що відбувалась в Україні з листопада 2013 року до лютого 2014 року.

Виставка триватиме до 16 березня.

Запрошуємо Вас за адресою:

м. Южноукраїнськ

вул. Набережна Енергетиків, 12-а

тел. для довідок: (05136) 2-12-71.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...