Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В Южноукраїнськ приїзджає ще одна зірка шоу «Україна має талант»
AA

В Южноукраїнськ приїзджає ще одна зірка шоу «Україна має талант»

 З 20 по 21 березня у Южноукраїнську на базі ЮЗШ №4 проходитиме II-й Міжрегіональний чемпіонат по спідкубінгу. Головним гостем і координатором змагань буде учасник шоу «Україна має талант» IV-го і V-го сезонів Роман Остапенко. В минулому році Роман приймав участь у I-му чемпіонаті і, високо оцінивши підготовку заходу, запропонував провести його у 2015 році, як відкритий Всеукраїнський (cubing.com.ua – календар змагань) «Yuzhnoukrainsk Open 2015»

В рамках змагань по спідкубінгу одночасно відбудуться змагання з «П’ятнашок» для дітей ДНЗ та 1-х класів шкіл міста на базі ЦРД «Гармонія».

Реєстрація на участь у змаганнях розпочата.

До уваги  зацікавлених!

Порядок реєстрації і участі:

В місті Южноукраїнську  з 2014 року започатковано щорічний  Міжрегіональний чемпіонат по спідкубінгу. Подія присвячена 40 - річчю з моменту винаходу головоломки кубік  Рубіка. Сподіваємось що запровадження даного Заходу сприятиме профілактиці ігроманії, негативних звичок, формуванню таких позитивних якостей,  як цілеспрямованість, наполегливість, воля до перемоги тощо. Запрошуємо усіх  бажаючих учнів прийняти участь.

Правила проведення Чемпіонату  

ІI Міжрегіональний чемпіонат по спідкубінгу  відбудеться  20 березня 2015 р.

Місце проведення: Южноукраїнська загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів  №4  (пр.Леніна,16,  тел.: (05136)  5-12-84,  директор – Карнаухова Марина Борисівна, моб.тел.:067-518-89-07).

Координатор Чемпіонату від управління освіти Южноукраїнської міської ради Кравченко Наталя Василівна, моб.тел.: (067)399-88-71, роб.тел.:(05136)2-26-08.

В урочистому відкритті ІI Міжрегіонального чемпіонату по спідкубінгу  запланована участь Романа Остапенка учасника шоу «Україна має талант» 4 та 5 сезонів.

Останній термін подачі заявок 6 березня 2015 року.

 

 

*  Особи, які не подали заявку до участі у чемпіонаті не  допускаються.

** Організатори чемпіонату не несуть відповідальності за поселення (організатори можуть надати координати  готельних закладів)

*** Організатори залишають за собою право змінювати правила проведення змагань (в залежності від кількості зареєстрованих учасників)

**** У 2015 році змагання проводяться тільки в номінації 3x3x3

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...