Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Дякуємо за підтримку!
AA

Дякуємо за підтримку!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради, адміністрація шкіл, вчителі та учні висловлюють подяку депутатам обласної ради від міста Южноукраїнська за підтримку та розуміння освітянських потреб.

За рахунок коштів, які виділені на депутатську діяльність депутату Миколаївської облради Фуксу Володимиру Павловичу, було придбано для шкіл міста сучасну зброю (пневматичні гвинтівки «Хасан Стрікер» та пневматичний пістолет «Макарова»). Безпека людини, її життя і здоров’я визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю Тому особливого значення набуває сьогодні в загальноосвітніх навчальних закладах військово-патріотичне виховання учнівської молоді. Значне місце в цьому відводиться предмету Захист Вітчизни, головною метою якого є  розвиток особистості учнів, формування їх готовності до  захисту Вітчизни та дій в умовах надзвичайних ситуацій,  вивчення існуючої системи військової підготовки та, зокрема, вивчення сучасної зброї.

За рахунок коштів депутата Миколаївської обласної ради Кіма Віссаріона Володимировича для Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів №2 було придбано мультимедійне обладнання: проектор та ноутбук на суму 10000 грн. Дане обладнання дає можливість удосконалювати форми та методи навчально-виховної роботи, забезпечує належний рівень підготовки на проведення виховних заходів. Для реалізації питання розвитку єдиного інформаційного середовища, з метою упровадження інформаційно-комунікативних технологій у навчально-виховний процес Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 було придбано ноутбук.

За рахунок коштів депутата Миколаївської обласної ради  Буйновського Віктора Дмитровича для ЦРД «Гармонія» придбано багато функціональний копіювально-друкувальної пристрій, що був необхідний для друку документів, розмноження методичних та дидактичних матеріалів, виготовлення іміджевої продукції закладу


Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...