Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ПРО РОБОТУ ВП «ЮЖНО-УКРАЇНСЬКА АЕС» У ПЕРІОД З 1 ПО 10 ЛЮТОГО 2015 РОКУ
AA

ПРО РОБОТУ ВП «ЮЖНО-УКРАЇНСЬКА АЕС» У ПЕРІОД З 1 ПО 10 ЛЮТОГО 2015 РОКУ

  У період з 1 по 10 лютого відокремленим підрозділом «Южно-Українська АЕС» вироблено 487 мільйонів 595 тисяч кіловат-годин електроенергії, у т.ч. на:

- АЕС – 481 мільйон 180 тисяч кіловат-годин;

- Ташлицькій ГАЕС – 4 мільйони 519 тисяч кіловат-годин;

- Олександрівській ГЕС – 1 мільйон 896 тисяч кіловат-годин.

 

Для отримання такої кількості електроенергії на тепловій електростанції потрібно було б спалити 181 тисячу тонн донецького вугілля або 137 мільйонів 798 тисяч кубометрів природного газу.

 

 

Перший та другий енергоблоки Южно-Української АЕС працювали без зауважень в заданому режимі.

 

 

Третій енергоблок Южно-Української АЕС перебував у планово-попереджувальному ремонті.

 

На Олександрівській ГЕС перший та другий гідроагрегати знаходилися в роботі в залежності від розходу води в річці Південний Буг.

 

Перший гідроагрегат Ташлицької ГАЕС працював за заданим графіком несення навантажень. Другий гідроагрегат перебував в капітальному ремонті.

 

Радіаційний фон на промисловому майданчику Южно-Української АЕС за вказаний період знаходився на рівні природних фонових значень, що були заміряні до пуску атомної станції, та на 11 лютого складає 11 мкР/год. Викиди радіоактивних речовин у навколишнє середовище не перевищували встановлених допустимих значень.

 

Оперативну інформацію про роботу Южно-Української АЕС цілодобово можна отримати за телефоном-автовідповідачем №(05136)2-29-93 та на офіційному інтернет-сайті за адресою www.sunpp.mk.ua.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...