Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася обласна науково-практична конференція лікарів, акушер-гінекологів, анестезіологів з майстер-класом
AA

Відбулася обласна науково-практична конференція лікарів, акушер-гінекологів, анестезіологів з майстер-класом

3-4 жовтня 2014 року на базі ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України» відбулась обласна науково-практична конференція лікарів, акушер-гінекологів, анестезіологів з майстер-класом на тему: «Акушерські кровотечі: союз лікарів акушер-гінекологів і анестезіологів».

В роботі конференції прийняли участь обласні спеціалісти: головний акушер-гінеколог УОЗ ОДА Громадський Є.О, обласний позаштатний акушер-гінеколог з поліклінічної роботи Малюк В.В, завідуюча жіночої консультації № 2 м. Миколаєва Чинякова Л.Б, обласний анестезіолог з акушерства і гінекології Базовкін В.В, начальник ДЗ «СМСЧ № 2» Стахорська О.В., заступник начальника з лікарської справи Шикерська В.Л, завідуючий пологовим відділенням ДЗ «СМСЧ № 2» Федорович Ю.В, завідуюча жіночої консультації ДЗ «СМСЧ № 2» Смілянська Н.М, завідуючий ВАІТ Грабовенко А.М. та гості конференції.

На конференції було розглянуто ряд актуальних і цікавих питань: принципи організації медичної допомоги при акушерських кровотечах; особливості спостереження вагітних групи високого ризику; кровотеча в пологах; медпрепарати для профілактики акушерської кровотечі; хірургічні методи зупинки акушерської кровотечі; емболія навколоплідними водами та багато іншого.

Учасникам конференції була представлена можливість завітати на ВП «Южноукраїнську АЕС» ДП «Енергоатом» на екскурсію.

На майстер-класі слухачам продемонстрували навчаючі фільми, відпрацювали практичні навички методів тимчасової і хірургічної зупинки кровотечі (на фантомах і муляжах).

Методичні і практичні матеріали були представлені на високому рівні, учасники конференції та спеціалісти медсанчастини отримані знання будуть використовувати в подальшій практиці.

Адміністрація щиро подякувала обласним спеціалістам та Білику О.І. за співпрацю, за надану практичну допомогу.

 

 

Читайте також

Шановні Почесні донори!

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

14 червня відзначається Всесвітній день Донора крові. Бюджетом Южноукраїнської міської територіально...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 07.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 07 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

23 - 24 травня 2024 року у м.Києві відбудеться виставка альтернативної енергетики та розподіленої генерації Green Expo

Вознесенська районна військова адміністрація

Енергетичний сектор України у процесі відбудови потребує радикальних змін та повного втілення євроін...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 06.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 06травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...