Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підготовка закладів освіти до нового навчального року
AA

Підготовка закладів освіти до нового навчального року

Підготовка закладів освіти до нового навчального року

            В  Южноукраїнських закладах освіти міста іде  підготовка навчальних закладів до нового навчального року та осінньо-зимового періоду 2014-2015 років. Питання підготовки закладів знаходиться на особливому контролі міської влади.    

 

Підготовка освітніх установ міста до нового навчального року та опалювального сезону здійснюється з урахуванням вимог Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки України, розпоряджень і доручень облдержадміністрації та відповідно до затвердженого плану заходів управління освіти міської ради.

 Згідно з розпорядженням міського голови від 16.06.2014 року № 108-р «Про створення комісії по перевірці готовності навчальних закладів до роботи у 2014/2015 навчальному році» та наказу управління освіти Южноукраїнської міської ради від 26.06.2014 року №340 комісією 19.08.2014 року була здійснена перевірка загальноосвітніх, дошкільних навчальних закладів щодо готовності до роботи в осінньо - зимовий період 2014/2015 року. 

 

  Здійснена підготовка матеріально-технічної бази навчальних закладів Южноукраїнська  шляхом виконання  робіт в навчальних приміщеннях та ремонтів інженерно-технічних мереж, а саме: здійснюється планово - попереджувальні ремонти опалювальних систем,  систем водопостачання та каналізації,  остіклення   вікон, тощо.

 

  Колективи дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладів за підтримки міської влади та депутатського корпусу, управління освіти, спонсорів та активній участі батьків провели ремонти приміщень і споруд, працювали над зміцненням навчально-матеріальної бази освітніх закладів, підготували прилеглі території.  

 

За рахунок залучених коштів у всіх навчальних закладах здійснювалось білення та  фарбування панелей, стін, підлоги тощо.

Підготовлено до роботи басейни ЮЗШ № 2 та № 3, також ДНЗ № 8 і № 9.

Приведено у належний стан територію усіх навчальних закладів (упорядковано  квітники, скошено газони, виконано санітарну стрижку кущів).

Усі навчальні заклади   здійснили періодичну повірку вогнегасників.

               Комісією був відзначений високий рівень підготовки закладів освіти до нового навчального року, але разом з тим в закладах залишаються невирішеними деякі питання, які потребують фінансового забезпечення.  


















 

 

 

Читайте також

Вітаємо з перемогою!

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Дванадцятирічний Давид Іваненков, учень Южноукраїнської мистецької школи, посів II місце у сере...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 26.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 26 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...