Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки тижня: 04-10 серпня 2014 року
AA

Підсумки тижня: 04-10 серпня 2014 року

Підсумки тижня: 04-10 серпня 2014 року

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Підготовлено звітні листи на обласні управління, відповіді на звернення та запитання мешканців міста, що надійшли на офіційний сайт міста, а також відповіді на листи інших управлінь виконавчого комітету. Продовжуються роботи з реконструкції самострумного колектору вздовж вул. Набережна Енергетиків.

06.08.2014 проведено нараду щодо стану будівництва напірного колектору господарчо-побутової каналізації від стадіону «Олімп» до Ташлицького водосховища.

07.08.2014 проведено нараду по вирішенню питань щодо реконструкції самострумного колектору вздовж вул. Набережна Енергетиків.

Продовжуються роботи по реконструкції гуртожитку №6. Продовжуються роботи по ремонту покрівлі під’їзду №6 по проспекту Леніна 27. Проведено 2 комісійних обстеження по відновленню об'єктів благоустрою після завершення ремонтних робіт кабельних мереж міста ДПЕМ ПрАТ «Атомсервіс». Брали участь в комісійному обстеженні влаштування заїзду до земельної ділянки, яка знаходиться по вул. Фрунзе (смт. Костянтинівка), з вул. Набережна Енергетиків. Вирішено питання щодо ремонту дорожнього покриття заїзду з вул. Енергобудівників до будівлі супермаркету «Сільпо» за рахунок коштів орендаря.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт покрівлі – 493,5 м2 на житлових будинках за адресами б-р Цвіточний, 2; 2А; пр. Леніна, 13; 19; 29; пр. Комуністичний, 8; 10; вул. Енергобудівників, 11; 13. Поточний ремонт цементним розчином вимощення – 46 м2; цоколю – 124 м2; примикання вимощення до цоколю – 281 м.п. на житловому будинку по пр. Леніна, 17. Технічне  обслуговування – 29 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 19 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 3 одиниці (б-р Шевченка, 4; вул. Дружби Народів, 14; вул. Дружби Народів, 40). Технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж опалення, гарячого і холодного водопостачання та водовідведення: усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 50 житлових будинків; усунення засмічень в каналізаційних мережах – 66 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 57 одиниць; заміна засувок на трубопроводах опалення – 48 одиниць; електрозварювальні роботи на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання в підвальних приміщеннях: 8 житлових будинків; заміна окремих ділянок трубопроводів опалення, гарячого водопостачання і водовідведення – 12 житлових будинків (вул. Дружби Народів, 31; 46; пр. Леніна, 1; 18; 20; 4; 13; 19; 15; вул. Енергобудівників, 6; 7; вул. Набережна Енергетиків, 23); усунення повітряних пробок з системи гарячого водопостачання: 151 стояк. Виконано ремонт лавок в кількості 4-х одиниць за адресами: б-р Шкільний, 5; пр. Леніна, 2; вул. Миру, 10; ремонт гойдалки за адресою вул. Миру, 10; ремонт даху бесідки дошкою за адресою вул. Дружби Народів, 56. Виконано остіклення вікон на сходових клітинах житлового будинку за адресою пр. Комуністичний, 10 п.5. Виконано оштукатурювання обрамлення ліфта за адресою вул. Енергобудівників, 17 п.1. Виконується викос газонів на прибудинкових територіях 1-5-го мікрорайонів.

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:

Усунення 8-х підпорів на каналізаційних мережах – по пр.Леніна, 11 – 2 підпора, 31, по вул. Миру, 8, Садовій, 27, по бульвару Цвіточному, 3, 16, по вул. Набережній Енергетиків, 47. Усунені свищи на трубопроводах малоповерхової забудівлі за адресами: Костянтинівська, 8 – 2 свища (ХВП), Володимирська, 34, 15 (ХВП), Володимирська, 17 – 2 свища (ГВП), Центральна 12, 16 (ГВП), Б.Хмельницького, 3, Гідробудівників, 10, Южна, 23, 27 (ХВП).

04.08.2014 усунений свищ трубопроводу гарячого водопостачання біля житлового будинку по вул. Миру, 12.

Виконується поточний ремонт трубопроводів теплопостачання та ГВП в районі житлового будинку 37 2-го мікрорайону, також проводиться придбання матеріалів для подальшого виконання поточних ремонтів на мережах міста перед опалювальним сезоном. З метою підготовки до опалювального періоду виконується  поточний ремонт запірної арматури на теплових та водопровідних мережах міста та ремонт тепло-, водоканалізаційних колодязів міста, проводяться ремонтні роботи мережних насосних агрегатів  на теплорозподільчому пункті ТРП-4Б,  закінчені ремонтні роботи мережних насосів на ТРП-1, ТРП-2, ТРП-ПТУ, ТРП-9, ТРП-5, ТРП-4А, ТРП-3, ТРП-6, ТРП-7, ТРП-8, ТРП-КБО. Ведуться роботи з благоустрою міста після виконання ремонтних робіт.

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

Прибирання міста: згідно періодичності. Вивезення сміття: згідно періодичності. Щоденно здійснюється полив доріг міста. Встановлено біотуалет на бульварі Цвіточному, біля дитячого майданчика «Зоряне містечко». Виконано прибирання сміття та викос трави на території скелі Пугач.

Ділянка озеленення:

Рихлення квітників, розарій та обрізання сухих  квітів (троянд): вулиця Дружби Народів, бульвар Курчатова, проспект Леніна (розподільча смуга), паркова зона «Олімп», Меморіальний комплекс. Обприскування  троянд: проспект Леніна, вулиця Миру, вулиця Паркова, паркова зона «Олімп», Сквер №1, бульвар Шевченко. Обрізка живої огорожі: Сквер №1, вулиця Набережна Енергетиків. Обрізка сухого гілля: вулиця Дружби Народів. Вивіз зеленої маси та сухого гілля: вулиця Набережна енергетиків, вулиця Дружби народів, Меморіальний комплекс. Викос трави:  проспект Леніна, вулиця Дружби Народів, вулиця Набережна Енергетиків, вулиця Молодіжна, Сквер №1,  Меморіальний комплекс, МЕЗ.

Енергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Переклад реле часу, згідно графіку. Встановлення пошкодженого  світильника - Меморіальний комплекс. Заміна непрацюючих ламп - проспект Леніна (5одиниць).

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:

Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади. Підготовлено інформацію на офіційний сайт міста щодо загибелі людини на воді. Підготовка з комунальними підприємствами міста щодо надання матеріальних цінностей до міського матеріального резерву. Коригування та погодження планів дій спеціалізованих служб цивільного захисту міста (продовження). Коригування та погодження планів дій комунальних служб міста на випадок виникнення НС в осінньо-зимовий період (продовження). Затверджені зміни до Положення про комісію ТЕБ та НС. Підготовлено щотижневі  звіти. Прийняття участі у засіданні міського координаційного центру з питань надання допомоги військовослужбовцям. Підготовлений протокол засідання міського координаційного центру з  питань надання допомоги військовослужбовцям. Підготовлений лист на ВП ЮУ АЕС про надання автотранспорту. Підготовлена відповідь на запит депутата. Підготовлений проект міської програми щодо організації мобілізаційної роботи в м. Южноукраїнську на 2014-2015 рр. Підготовлений порядок використання коштів для забезпечення заходів, пов’язаних з мобілізаційною роботою в місті Южноукраїнську. Підготовлена інформація для розміщення на сайті стосовно засідання координаційного центру з надання допомоги військовослужбовцям та їх сім'ям. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 3 громадян, яким надано консультаційну методичну допомогу. Проведено перевірку за місцем мешкання 2 осіб умовно-достроково звільнених з місць позбавлення волі. Надані відповіді на звернення громадян.

Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення та надання допомоги сім'ям з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах (далі – СЖО), протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідані 3 особи та  27 сімей, в яких виховується 50 дітей, серед них: сім’ї, де існувала загроза або зафіксовані випадки вчинення насильства – 5; переселенці з АР Крим, Донецької та Луганської областей – 10; одинокі матері/батьки  – 3; особи, звільнені з місць позбавлення волі/засуджені до покарань без ПВ – 1; багатодітні сім’ї – 3; сім’ї/особи, в яких існує проблема інвалідності – 1; члени сімей з алкогольною залежністю  – 1; члени сімей учасники бойових дій зони АТО – 1; сім’ї опікунів - 2; ДБСТ – 1. За карткою утримувача послуг надано 102 соціальну послугу, з них: сім’ям з дітьми - 88; особам – 14. Під соціальним супроводом фахівців ЮМЦСССДМ перебуває 35 сімей і 2 особи, що опинилися в СЖО, 2 дитячі будинки сімейного типу, 1 прийомна сім’я, надано 53 соціальну послугу, а також: сприяння в отриманні допомоги одягом, взуттям, продуктовими наборами – 1; сприяли в отриманні допомоги в лікуванні, догляді – 3; проінформовано з правових питань – 14; перенаправлено до інших установ – 10; підвищено виховний потенціал – 5; профілактика негативних явищ тютюнопаління, вживання алкоголю, наркотиків – 2; поліпшено психоемоційний стан – 1; налагоджено стосунки в сім’ї, з оточуючими – 2; профілактика соціально-небезпечних хвороб – 1; популяризація здорового способу життя – 1; навчено соціально-побутовим навичкам –  2; сприяння в отриманні доступу до більших освітніх можливостей або соціальної активності -3; сприяння у влаштуванні на навчання – 3; сприяння в покращенні матеріального стану – 1; сприяння в працевлаштуванні – 3; сформовано нові позитивні соціальні зв’язки – 1; сприяння в отриманні реєстрації – 1; сприяння у влаштуванні дитини до ДНЗ – 2. 

06 серпня в рамках співпраці у міському центрі зайнятості проведено семінар для безробітних «Соціальна підтримка сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах». Роботою охоплено 15 осіб. 

08 серпня Южноукраїнській міській організації Товариства Червоного Хреста України благодійно надано допомогу у вигляді дитячих іграшок, одягу та взуття.

Продовжується  проведення акції «Збери дитину до школи».

Управління освіти:

04.08.2014 - Відбулась нарада  по підготовці закладів до нового навчального року.

06.08.2014 - Прийняли участь в засіданні виконавчого комітету (затверджені списки дітей шкільного віку).

07.08.2014 - Відбулась оперативна нарада по підготовці до серпневої конференції.

08.08.2014 - Розпочаті роботи по наданню допомоги військкомату в укріплені МТБ.

Протягом тижня: підготовлені  проекти рішень виконавчого комітету «Про затвердження мережі загальноосвітніх навчальних закладів та дошкільних навчальних закладів» та «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету «Про організацію харчування в закладах освіти м. Южноукраїнська у 2014 році»; продовжувалось створення бази даних осіб, які прибули із зони АТО.

Постійно проводиться: здійснюється набір дітей у ДНЗ; перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти; обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами тощо.

Управління праці та соціального захисту населення:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту відсутня. Проведено 1 рейд з легалізації заробітної плати, перевірено 9 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено 4 порушення. Прийнято 21 заяву для оформлення субсидій, 25 заяв для оформлення державних соціальних допомог. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 17 малозабезпечених громадянин та складено відповідні акти. 2 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 105 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська». 25 осіб пройшли оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська».

Служба у справах дітей:

Прийнято 19 громадян на особистих прийомах. Надано 14 консультацій. Підготовлений висновок про доцільність встановлення опіки над дитиною. Виявлена 1 дитина, яка опинилась в складних життєвих обставинах. Прийняли участь у 7 судових засіданнях. Відвідали 5 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Відпрацьовані звернення громадян. Прийняли участь у засіданні виконавчого комітету.

Відділ архітектури та містобудування:

Надання відповіді заявникам по прийнятим рішенням міської ради, виконавчого комітету, розпорядженням міського голови виконується по мірі відпрацювання. Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 2; інші листи – 10. Розгляд заяв (клопотань) від громадян та суб’єктів господарської діяльності – 12 листів. Прийом громадян головним спеціалістом відділу архітектури та містобудування – 7 громадян.

06.08.2014 - участь в обстежені місця розміщення для влаштування під’їзду до присадибної ділянки.

07.08.2014 - участь у нараді щодо організації відкриття меморіальної дошки Соседенко Г.В.

Відділ земельних відносин та екології:

Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 9 листів, надано 13 консультацій. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: підготовлено договорів особистого строкового сервітуту – 1. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради – підготовлено 1 проект рішення.

Управління молоді, спорту та культури:

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації.

З 1 до 3 серпня 2014 року у місті Бершадь Вінницької області в будинку дитячої творчості відбувся Міжнародний 36-ий турнір «Бершадська нива – 2014» з шашок – 64  до 23-ї річниці незалежності України. У  цих турнірах брав участь і наш южноукраїнський шахіст, який  в бліц - турнірі зайняв  друге місце, серед чоловіків - третє.

 

У комунальному закладі «Міська бібліотека для дітей» відбулася  літературна подорож «Вічне Тарасове слово». У міській бібліотеці для дорослих оформлено інформаційний стенд з порівняльним аналізом статей діючої Конституції України та проекту змін до  Конституції України щодо децентралізації державної влади. Надійшло 1 повідомлення про вчинення насилля в сім’ях, спеціалістами управління проведено комісійне відвідування.  Видано одне посвідчення батькам та два посвідчення дітям багатодітних сімей. Відділ молоді та спорту сприяв присвоєнню звання кандидат в майстри спорту з боксу вихованця ККСС «Олімп». Іде підготовка документів 3-ьох кандидатів до нагородження подяками та почесними грамотами голови Миколаївської ОДА та голови Миколаївської ради.

Управління економічного розвитку:

Надано консультації на 3 усних та 1 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав.

05.08.2014 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування, хліб та нафтопродукти у торговельній мережі міста.

Проводиться робота щодо передачі майна з комунальної та державної форм власності (в тому числі будівля «Дитячої поліклініки», дизель-генератор, транспортні засоби, будівлі). Ведеться робота з реєстраційною службою щодо отримання інформаційних довідок. Здійснюється передприватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню). Забезпечувалось виконання заходів щодо подальшої ліквідації комунального підприємства «Південсервіс».

05.08.2014 проведено засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста  Южноукраїнська.

05.08.2014, 06.08.2014 проведено засідання комісії з розгляду питань стосовно списання шляхом ліквідації майна з балансів підприємств, установ та організацій комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.

Здійснено обстеження орендованого майна комунальної форми власності.

05.08.2014 організовано робочу нараду із суб’єктами підприємницької діяльності з питань перегляду ставок за оренду майна комунальної форми власності.

Перевірялись проекти  змін до штатних розкладів КП ЖЕО та КП СКГ. Проводився аналіз фінансово-господарської діяльності підприємств комунальної форми власності за І півріччя 2014 року. Проводилась перевірка розрахунків вартості оренди торгових місць на ринках КП «Критий ринок м. Южноукраїнська». Проводилась робота щодо співпраці з Координаційним офісом Турецького агентства зі співробітництва та координації в Україні щодо залучення коштів для реалізації проекту „Фізична реабілітація дітей з особливими потребами – крок до повноцінного життя”. Розглянуто 4 звернення громадян.

Фінансове управління:

За період з 01.08.2014 – 07.08.2014 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 3 541,7 тис.грн., в тому числі до загального фонду 3 411,0 тис.грн., до спеціального фонду 130,7 тис.грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 2 578,2 тис.грн. З державного та обласного бюджету у вигляді субвенцій перераховано 3 718,5 тис.грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатки в сумі 3 312,1 тис.грн., з них на виплату заробітної плати та відпускних – 250,3 тис.грн, харчування – 12,0 тис. грн., енергоносії – 188,9 тис. грн., а також 978,1 тис.грн. на придбання: паливо-мастильних матеріалів, класних журналів; оплату послуг: банку, висвітлення діяльності виконавчих органів ради в міській газеті, авто послуги з постачання готової їжі, експлуатаційні витрати, очищення зовнішніх мереж каналізаційних труб, техобслуговування не побутового холодильного та іншого електрообладнання, дезінфікування та винищування шкідників, обслуговування внутрішньо-будинкових мереж, компенсаційні виплати на пільговий проїзд, стипендія міського голови, матеріальна допомога на лікарські засоби та лікування окремій категорії населення, щомісячна грошова допомога, оплата за обслуговування міських доріг. Також за рахунок субвенцій з державного бюджету виплачено 2 333,9 тис.грн. на житлово-комунальні послуги, медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, перевезення окремої категорії громадян автомобільним транспортом, допомога сім’ям з дітьми та допомога на догляд за інвалідом І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу. До державного бюджету вилучено 1 808,7 тис.грн.

 *Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 26.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 26 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...