Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В дитячому відділенні СМСЧ № 2 Всесвітній Тиждень грудного вигодовування під лозунгом: «Вигодовування грудьми – переможний гол на все життя!»
AA

В дитячому відділенні СМСЧ № 2 Всесвітній Тиждень грудного вигодовування під лозунгом: «Вигодовування грудьми – переможний гол на все життя!»

В дитячому відділенні СМСЧ № 2 Всесвітній Тиждень грудного вигодовування під лозунгом: «Вигодовування грудьми – переможний гол на все життя!»

Всесвітній Тиждень грудного вигодовування святкується з 1 серпня вже в 22 раз. Оскільки 2014 рік являється роком чемпіонату світу по футболу, лозунг і тема Тижня грудного вигодовування 2014 року: Грудне вигодовування – переможний гол на все життя!

В стаціонарі дитячого відділення ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України» в четвер, 07 серпня пройшли урочистості до Всесвітнього Тижня грудного вигодовування. В святі прийняли участь батьки та їх малюки, начальник СМСЧ № 2 Стахорська О.В, головний педіатр міста Мазнікова І.Г, завідуючий дитячим відділенням Берест В.І, лікарі-педіатри та гості. Гостей вітала кукла Барбі, дітки з матусями прийняли участь в іграх, конкурсах, малюків частували солодощами, а в фіналі свята всі отримали святкові подарунки.

Мета тижня - висвітлити важливість поширення грудного вигодовування в суспільстві. За останні двадцять років дитяча смертність знизилась на 40 %, проте біля 7 млн. дітей молодше п’яти років щорічно вмирають, в основному від хвороб. Виключно грудне вигодовування з адекватним додатковим харчуванням є основними заходами для поліпшення життєстійкості дітей, потенційно близько 20% дітей у віці до п’яти років.

Грудне вигодовування забезпечує малюкам міцне здоров’я і корисне харчування. Успішне грудне вигодовування заб’є гол, дав нашим дітям сили і здоров’я для спорту і просто для життя.

Висловлюємо подяку профспілковому комітету СМСЧ № 2 за надану фінансову допомогу в організуванні свята.

Читайте також

Вітаємо з перемогою!

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Дванадцятирічний Давид Іваненков, учень Южноукраїнської мистецької школи, посів II місце у сере...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 26.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 26 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...