Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Семінар-практикум для вихователів груп раннього віку в дошкільному навчальному закладі № 3 «Веселка»
AA

Семінар-практикум для вихователів груп раннього віку в дошкільному навчальному закладі № 3 «Веселка»

 

 

В дошкільному навчальному закладі № 3 «Веселка», 31 березня відбувся семінар-практикум для вихователів груп раннього віку.

На якому розглядалося питання  «Використання ігрових прийомів та нетрадиційних технік зображення предметів навколишнього світу у роботі з дітьми раннього віку».

   Керівник методичного об’єднання вихователів груп раннього віку, Макогонюк Олена Андріївна, змістовно розкрила питання  семінару в інформаційному повідомленні. А вихователь І молодшої «Б» групи, Краснікова Наталя Миколаївна, провела відкритий показ інтегрованого заняття з розвитку мовлення та малювання з використанням нетрадиційних технік та ігрових прийомів «Вийди, вийди, Сонечко» зі своїми маленькими вихованцями. Слухачі семінару активно обговорили захід, обмінялися своїми думками та досвідом роботи з данної теми.

   Методист УБОіН, Малахова Т.М., підвела підсумок роботи  методичного об’єднання та надала методичні рекомендації слухачам  й керівнику семінару-практикуму.

 

 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...