Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До відома керівників підприємств, голів профспілкових організацій та трудових колективів!
AA

До відома керівників підприємств, голів профспілкових організацій та трудових колективів!

Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради у відповідності до рекомендацій Миколаївської обласної ради профспілок та на виконання вимог ст.2 Закону України «Про колективні договори і угоди», ст.17 Закону України «Про підприємства в Україні», ст.11, 12 Кодексу законів про працю України пропонує розпочати двосторонні переговори та закінчити роботу з укладання колективних договорів на 2010 рік до       1 березня з наступною повідомною реєстрацією до 1 квітня 2010року.

Підприємства, на яких укладено довгострокові колективні договори, повинні внести зміни та доповнення до них у звязку зі змінами, які стались в законодавстві України, особливо в частині оплати праці, та надати на повідомну реєстрацію.

Повідомна реєстрація здійснюється в УПтаСЗН Южноукраїнської міської ради за адресою:

б-р Цвіточний,4 каб.25

 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...