Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 04 березня відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

04 березня відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

04 березня відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. У роботі взяли участь 10 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 14 осіб загального складу, начальники управлінь, служб та відділів місцевого самоврядування, представники комунальних підприємств, депутати Южноукраїнської міської ради, засоби масової інформації.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 29 основних та 4 додаткових питання. Членами виконавчого комітету розглянуто та прийнято 33 рішення. Основними є такі питання: «Про звіт директора комунального підприємства «Служба комунального господарства», «Про затвердження  структури, періодичності та строків надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надаються мешканцям гуртожитку № 1, розташованого за адресою: вул. Дружби Народів, 8 і гуртожитку № 4, розташованого за адресою: вул. Миру, 11, комунальним підприємством Житлово-експлуатаційне об’єднання», «Про встановлення тарифів для гуртожитку №4, розташованого за адресою: вул. Миру, 11, на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надає комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання», «Про надання матеріальної допомоги», «Про взяття на квартирний облік».

Членами виконавчого комітету затверджено Порядок надання одноразової матеріальної допомоги демобілізованим  учасникам  антитерористичної  операції.

Також, членами виконавчого комітету прийняті рішення про переведення з нежитлового фонду до житлового приміщень та рішення з питань захисту прав дітей. 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...