Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ВЛАДА - це Я
AA

ВЛАДА - це Я

З метою активізації учнівської молоді у вирішенні питань місцевого самоврядування, сприяння розвитку  патріотичного ставлення   до  рідного міста, вивчення  ролі, значення та місця місцевого самоврядування у житті держави і громади, виховання  почуття господаря, надання  можливості реалізувати власні творчі здібності, з 1 листопада по 1 лютого  впꞌяте  проведено щорічний міський конкурс творчих проектів учнівської молоді «Влада – це Я». На конкурс представлено 10 творчих проектів старшокласників. 

18 лютого на базі  Южоукраїнської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 4 відбувся захист  проектів. У проектах конкурсанти пропонували розгляд важливих питань соціально-економічного та культурного розвитку міста: благоустрій парку Т. Г. Шевченка, запровадження сучасних інноваційних технологій у роботі міського історичного музею, реконструкцію спортивних майданчиків, створення велопарковок та велодоріжок  у місті, створення гірськолижного курорту та  нові бачення розвитку окремих галузей освіти міста.

Оцінювали роботи члени журі, до складу якого ввійшли секретар міської ради  Дзюбенко Людмила Петрівна,  перший  заступник  міського  голови  Мустяца Ганна Федорівна,  керуючий справами виконкому  Головченко Ірина Володимирівна, голова депутатської комісії з питань освіти  Гут Світлана Станіславівна, голова депутатської комісії з питань   бюджету  Узунов Вадим Миколайович,  голова координаційної  громадської   ради освіти  міста Волошина Олена Михайлівна,  начальник управління освіти Сінчук Юрій Михайлович, директор КУ КМОЦ Маленька Любов Михайлівна, начальник відділу дошкільної, середньої та позашкільної освіти Невідома Наталя Іванівна,  директор  ЮЗШ № 4  Карнаухова  Марина Борисівна, директор ЮЗШ № 2 Супряга Тетяна Олександрівна,  головний спеціаліст відділу    дошкільної, середньої та позашкільної освіти  Смольнікова  Наталя Андріївна, заступник директора з навчально–виховної роботи Южноукраїнської    загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1  ім. Захисників Вітчизни Табунщик Світлана Іванівна. Журі працювало тиждень.

25 лютого  підведено підсумки щорічного міського конкурсу творчих проектів учнівської молоді «Влада – це Я».

Зі словами привітання й вдячності за кожний підготовлений учнівський проект до учасників конкурс звернувся начальник управління Сінчук Юрій Михайлович. Прозвучали слова вдячності і для педагогічних працівників, які допомагали у створенні проектів.

За творчість та якісну підготовку робіт вручено грамоти всім учасникам конкурсу, а переможцям сертифікати.

Переможцями конкурсу визнано:

- Романчишену Дарꞌю, ученицю 9–А класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 4 за роботу на тему «Южноукраїнський пряник»; її нагороджено сертифікатом І ступеня та грошовою винагородою 400 грн;

-  Піряник Маргариту, слухач секції  «Українська мова» МАН  ЦДЮТ за роботу «Створення велопарковок та велодоріжок  у  місті Южноукраїнську», її  нагороджено  сертифікатом ІІ ступеня та грошовою винагородою 300 гривень;

 - Соловйову Віталіну, ученицю 11-А класу  ЮЗШ № 1 ім. Захисників Вітчизни,  за роботу «Запровадження сучасних інноваційних технологій у роботі міського історичного музею», нагороджено  сертифікатом ІІІ ступеня та грошовою винагородою 200 гривень.

 Від членів журі, що представляли Владу, наймолодшій конкурсантці  Копайгорі Валерії вручено цінний подарунок.

Секретар міської ради Дзюбенко Людмила Петрівна звернулася до учасників конкурсу та педагогічних  працівників, які надавали допомогу учням при підготовці робіт, зі словами вдячності за їх небайдужість до розвитку і процвітання рідного міста. Людмила Петрівна  побажала всім  і надалі  діяти, думати, творити на благо рідного міста, суспільства і держави в цілому. Учасники конкурсу сподіваються, що їх пропозиції будуть розглянуті і реалізовані по можливості.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 26.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 26 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної...

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...