Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся конкурс з визначення перевізників
AA

Відбувся конкурс з визначення перевізників

26 лютого в залі засідань виконавчого комітету проведено конкурс з визначення перевізників під головуванням заступника міського голови Миколи Бацмана.

Мета конкурсу - обрати перевізників, які будуть здійснювати перевезення людей за спеціальними (дачними) маршрутами, а саме: «Торговий центр по вул. Миру («п’ятачок) – СОТ «Протон» - СОТ «Південний Буг» та «Будинок побуту «Чайка» - СОТ «Бузьке».

Конкурс було оголошено ще в січні місяці 2016 року, про що є інформація на офіційному сайті міста за 13 січня 2016 року та в газеті «Контакт» за 14 січня 2016 року.

Конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті проводиться відповідно до статті 43 Закону України «Про автомобільний транспорт», порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081, умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, організатором перевезень на яких є виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради, затверджених рішенням виконавчого комітету від 25.03.2010 №119.

До управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради звернулися два перевізника, надавши повний перелік необхідних документів.

Вартість проїзду на СОТ «Бузьке» складатиме 7 гривень, пільгові місця передбачаються.

Вартість проїзду на СОТ «Протон» складатиме 10 гривень, пільгові місця передбачаються.

Вартість проїзду залишилася на рівні 2015 року.

Графік маршруту перевізники складатимуть самостійно.

Враховуючи всі прохання та пропозиції, членами конкурсу одноголосно прийнято рішення щодо надання дозволу перевізникам, які звернулись, здійснювати перевезення людей за вказаними дачними маршрутами.

 

 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...