Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 18.10.2016
AA

Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 18.10.2016

У зв’язку з сталим зниженням температури зовнішнього повітря, було розпочато подачу тепла в місто з 12 жовтня 2016.

Проводяться роботи із розробки проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Реконструкція нежитлової будівлі магазину «Світанок» під адміністративну будівлю за адресою: бул. Курчатова, 9» для розміщення міської бібліотеки.

Проводяться роботи із розробки проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Реконструкція і розширення існуючого меморіального комплексу з улаштуванням нового фонтану в м. Южноукраїнську».

Ведуться роботи по об’єкту: «Капітальний ремонт трубопроводу холодного водопостачання від ВК-201 до ВК-227 (по проспекту Незалежності та вулиці Миру)» для зменшення кількості аварійних ситуацій та покращення якості питної води.

Завершуються роботи по об’єкту: «Реконструкція систем гарячого водопостачання від ТРП-6 до житлових будинків 3-го мікрорайону за адресою: вул. Дружби Народів, 46, 42, бул. Цвіточний, 3 та середня школа № 3 м. Южноукраїнська» для покращення якості надання послуг з гарячого водопостачання мешканцям 3-го мікрорайону.

Завершені роботи та готуються на реєстрацію декларації про готовність об’єктів до експлуатації по об’єктам: «Технічне переоснащення інженерних вводів з встановленням приладів обліку теплової енергії, гарячого і холодного водопостачання» за адресами:

-вул. Дружби Народів, 14

-вул. Дружби Народів, 16

-вул. Дружби Народів, 24

-вул. Дружби Народів, 26

-вул. Дружби Народів, 34

-вул. Дружби Народів, 36

-б. Курчатова, 3

-пр. Незалежності, 29.

Ведуться роботи по об’єктам: «Технічне переоснащення інженерних вводів з встановленням приладів обліку теплової енергії, гарячого і холодного водопостачання» за адресами:

-вул. Дружби Народів, 10

-вул. Дружби Народів, 12

-бул. Курчатова, 4

-вул. Миру, 11

-вул. Незалежності, 7/вул. Соборності, 5

-вул. Енергобудівників, 11

-бул. Шевченко, 8

-вул. Набережна Енергетиків, 49

Укладений договір з проектною організацією на розробку проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Технічне переоснащення ТРП-4а за адресою: бульвар Шевченко, 10а».

Виконуються роботи по об’єкту: «Реконструкція приміщення № 104 (кімната 1, 2) по вул. Дружби Народів, 5 під квартиру».

Виконуються роботи по розробці проектно-кошторисної документації по об’єктах:

-«Капітальний ремонт загальноосвітньої школи -ступенів № 1 імені Захисників Вітчизни (заміна вікон) по бульвару Курчатова, 8»;

-«Капітальний ремонт між панельних швів гуртожитку № 2 по вул. Дружби Народів, 6»;

-«Капітальний ремонт сходів на тротуарі з влаштуванням пандусу на перехресті проспекту Соборності та проспекту Незалежності».

Виконані ремонтні роботи в кімнатах № 531, 533, 544, 546 в гуртожитку № 1      (вул. Дружби Народів, 8), які постраждали внаслідок пожежі.

Виконано 50% ремонтних робіт в під’їздах житлового будинку за адресою: вул. Дружби Народів, 10.

Проведено звірку та аналіз єдиного реєстру об’єктів комунальної власності.

Узгоджено дії з ВП ЮУ АЕС НАЭК «Енергоатом» щодо передачі у власність територіальної громади міста об’єкта незавершеного будівництва «Вул. Молодіжна (від проспекту Незалежності до вул. Набережна Енергетиків, будівельний номер 10)».

Читайте також