Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 06.03.2018
AA

Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 06.03.2018

  1. Прийнято участь у п’ятьох комісійних обстеженнях об’єктів  інфраструктури міста.
  2. Ведеться консультативна робота з представниками ОСББ щодо розробки ними проектно-кошторисної документації по об’єктах.
  3. Проводиться процедура прийому-передачі проектно-кошторисної документації по об’єктах комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська для подальшого використання.
  4. Внесення змін і доповнень та опублікування річного плану закупівель та додатку до річного плану закупівель на 2018 рік через авторизований електронний майданчик на веб-порталі Уповноваженого органу, сайті Data.gov.ua,  офіційному сайті Южноукраїнської міської ради.
  5. Ведеться робота з коригування проектної документації по об’єкту: «Реконструкцію гуртожитку № 6 під житло».
  6. Проводиться процедура закупівлі по напрямкам: «Реконструкція будівлі Центру надання адміністративних послуг за адресою вул. Дружби Народів, 35-В в  м. Южноукраїнськ Миколаївської  області»  (аукціон  відбувся   01.03.2018  року); «Капітальний ремонт дошкільного навчального закладу № 8 по вулиці Набережна енергетиків, 31 м.  Южноукраїнськ Миколаївської області. Укріплення основ та фундаментів блоку Б» (аукціон відбудеться 12.03.2018 року).
  7. Ведеться робота по підготовці тендерної документації відповідно до річного плану на 2018 рік для подальшого проведення закупівель.
  8. Здійснюється робота по проведенню капітального ремонту ліфтового господарства житлових будинків комунальної форми власності.
  9. Ведеться робота з підготовки та надання матеріалів для роботи тимчасової депутатської комісії.
  10. Проводиться робота з розробки ПКД по технічному переоснащенню електричних мереж по вул. Дружби Народів, 4.
  11. Проводиться робота з монтажу пожежної сигналізації і системи голосового  оповіщення у ДНЗ №2 по бульвару Курчатова, 5 та ЗОШ № 1 по бульвару Курчатова, 8.
  12. Ведеться робота із проектними організаціями щодо технічного обстеження  ДНЗ  № 6 та № 8.
  13. Ведеться робота щодо продовження виконання робіт по загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 імені Захисників вітчизни по бульвару Курчатова, 8 та загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів по бульвару Цвіточний, 5  міста Южноукраїнська Миколаївської області.
  14. Ведеться робота з підготовки документів по проведенню робіт з капітального ремонту покрівлі за адресою: проспект Незалежності, 12 та тротуарної доріжки за адресою: проспект Незалежності, 26.
  15. Проводиться робота з підготовки документів щодо прийняття в експлуатацію житлових приміщень по вулиці Молодіжній, 11,15.
  16. Виконуються роботи по технічному переоснащенню інженерних вводів із встановленням приладів обліку теплової енергії, гарячого і холодного водопостачання за адресами: вул. Миру, 2; вул. Енергобудівників,2; проспект Незалежності, 24; вул. Набережна Енергетиків, 21 в місті Южноукраїнськ.
  17. Проводяться роботи по капітальному ремонту внутрішньобудинкових інженерних мереж у житловому будинку за адресою: вул. Дружби Народів, 32, м. Южноукраїнськ (ОСББ).
  18. Видано 2 дозволи на порушення об’єктів благоустрою.
  19. Погодження розрахунків до договорів оренди між суб’єктами господарювання та балансоутримувачами комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  20. Направлено інформаційні листи суб’єктам підприємницької діяльності та комунальним підприємствам.
  21. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень для розгляду на сесії Южноукраїнської міської ради.
  22. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень для розгляду на засіданні виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.
  23. Оброблено документацію щодо подовження договорів оренди на приміщення комунальної власності міста Южноукраїнська.
  24. Ведеться та формується єдиний реєстр майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  25. Підготовлено засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  26. Виготовлено свідоцтво про право власності на об’єкти, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  27. Обстежено вільні приміщення комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які пропонуються для передачі в оренду.
  28. Проведено конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів(майна) комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  29. Опубліковано в газеті «Контакт» оголошення про переможця конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів(майна) комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  30. Опубліковано на офіційному сайті міста оголошення про переможця конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів (майна) комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.

 

 

 

Читайте також