Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 18.04.2017
AA

Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 18.04.2017

  1. Прийнято участь у двух комісійних обстеженнях об’єктів інфраструктури міста.
  2. Ведеться обстеження КЗ «Южноукраїнська міська лікарня».
  3. Ведеться робота по підготовці документації для проведення тендерної закупівлі через електронну систему публічних закупівель ProZorro по об’єктах:
    • «Реконструкція нежитлової будівлі магазину «Світанок» під адміністративну будівлю за адресою: бул. Курчатова, 9»;
    • «Реконструкцію гуртожитку № 6 під житло за адресою: вулиця Олімпійська,3 (Комсомольська,3) в м. Южноукраїнськ, Миколаївської області»;
    •  «Реконструкція зовнішніх мереж водопостачання по вулиці Набережна Енергетиків від ВК-523 до ВК-206а в м. Южноукраїнськ»
  4. Ведеться робота по розробці ПКД по об’єкту: «Капітальний ремонт горищного покриття (утеплення) житлового будинку за адресою вулиця Енергобудівників, 5 м. Южноукраїнськ Миколаївська область»;
  5. Ведеться підготовка документації на розробку проектно-кошторисної документації по наступним об’єктам:
    •  «Нове будівництво дороги (заїзду/виїзду) з міста Южноукраїнськ на дорогу Р06 Ульянівка - Миколаїв, в районі критого ринку»;
    •  «Реконструкція будівлі «Центру надання адміністративних послуг» за адресою: вул. Дружби Народів, 35в».
  6. Зареєстровано декларацію про початок будівельних робіт та розпочаті роботи по об’єкту «Реконструкція дороги з влаштуванням зупинки громадського транспорту за адресою: вулиця Маяковського біля житлових будинків №44 та №46 в м. Южноукраїнську Миколаївської області».
  7. Зареєстровано декларацію про початок будівельних робіт та розпочаті роботи по об’єкту «Реконструкція приміщення № 3н (кімнати 1,2,5) під квартиру за адресою: вулиця Молодіжна,11 (гуртожиток №10 1 поверх) м. Южноукраїнськ Миколаївської області».
  8. Зареєстровано декларацію про початок будівельних робіт та розпочаті роботи по об’єкту «Реконструкція приміщення № 11-н (кімнати 1,2,3,6,7) під квартиру за адресою: вулиця Молодіжна,15 (гуртожиток №10 1 поверх) м. Южноукраїнськ Миколаївської області».
  9. Підготовлено проект рішення виконавчого комітету «Про затвердження структури, періодичності та строків надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надаються комунальним підприємством «Житлово-експлуатаційне об’єднання».
  10. Підготовлено рішення виконавчого комітету «Про відновлення подачі опалення».
  11. Проводиться інвентаризація комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня».  
  12. Надано відповіді та документи до Управління Держаудитслужби в Миколаївській області.
  13. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень Южноукраїнської міської ради.
  14. Опубліковано перелік вільних приміщень, індивідуально визначеного майна комунальної власності територіальної громади міста.

Читайте також