Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 17.01.2017
AA

Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 17.01.2017

  1. Подано на реєстрацію декларацію про готовність об’єкту до експлуатації по об’єкту: «Капітальний ремонт інженерних мереж опалення, холодного та гарячого водопостачання житлового будинку № 15 по вулиці Набережна Енергетиків».
  2. Подано на реєстрацію декларацію про готовність об’єкту до експлуатації по об’єкту: «Реконструкція приміщень № 107, 109, 111 під житло за адресою: Дружби Народів , 8».
  3. Прийнято участь у двох комісійних обстеженнях об’єктів інфраструктури міста.
  4. Підготовка та надання документів, щодо фінансування на 2017 рік, до фінансового управління.
  5. Відбулося засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  6. На профільних депутатських комісіях розглянуто питання, що будуть винесені на сесію Южноукраїнської міської ради.
  7. Оприлюднено на офіційному сайті міста Южноукраїнська намір про оренду майна комунальної власності територіальної громади міста.
  8. Оприлюднено на офіційному сайті міста Южноукраїнська та в газеті «Контакт» оголошення про конкурс оренди приміщення комунальної власності міста.
  9. Погоджено розрахунки орендної плати до договорів оренди комунального майна територіальної громади міста Южноукраїнська.
  10. Надано звіти за четвертий квартал минулого року.
  11. Відбулося засідання комісії з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів (майна) комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які будуть передаватись в оренду.
  12. Проведено нараду при міському голові щодо обговорення цивільно-правових відносин ТОВ "Титан" та підприємців ринку по вул. Молодіжна, 4а міста Южноукраїнська щодо нестабільної ситуації на ринку.
  13. Взяли участь у комісії по обстеженню гуртожитків на предмет визначення їх технічного стану та ознак аварійності.

Читайте також