Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 13.12.2016
AA

Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 13.12.2016

  1. Укладений договір на виконання робіт та подано на реєстрацію декларацію про початок виконання будівельних робіт по об’єкту: «Реконструкція приміщення № 107, 109, 111 за адресою: вул. Дружби Народів, 8 під квартиру у м. Южноукраїнську».  
  2. Завершені роботи та подано декларацію про готовність об’єкта до експлуатації: «Реконструкція систем гарячого водопостачання від ТРП-6 до житлових будинків 3-го мікрорайону за адресою: вул. Дружби Народів, 46, 42, бул. Цвіточний, 3 та середня школа № 3 м. Южноукраїнська».
  3. З позитивним висновком пройдено перевірку Державної архітектурно-будівельної інспекції по об’єктам: «Реконструкція приміщення № 104 (кімната 1, 2) по вул. Дружби Народів, 5 під квартиру» та «Реконструкція приміщення № 103 (кімната 1) по вул. Дружби Народів, 5 під квартиру».
  4. Ведуться будівельно-монтажні роботи по об’єкту: «Реконструкція, розширення існуючого меморіального комплексу з улаштуванням нового фонтану в м. Южноукраїнськ».
  5. Подані на реєстрацію декларації про готовність об’єктів до експлуатації по об’єктам: «Технічне переоснащення інженерних вводів з встановленням приладів обліку теплової енергії, гарячого і холодного водопостачання» за адресами:
    • вул. Дружби Народів, 12
    • бул. Курчатова, 4
    • вул. Миру, 16
    • вул. Незалежності, 7/вул. Соборності, 5
    • бул. Шевченко, 10
    • бул. Шевченко, 6
    • вул. Дружби Народів, 17
    • вул. Дружби Народів, 20
  6. Завершені будівельно-монтажні роботи та подано декларацію про готовність об’єкту до експлуатації по об’єкту: «Капітальний ремонт світлофорного об’єкту на перехресті проспекту Незалежності та вулиці Енергобудівників м. Южноукраїнська».
  7. Розроблено проектно-кошторисну документацію та подано на проходження експертизи по закладам освіти (ЗОШ №2, №3, №4; гімназія №1, ДНЗ №2, №3, №8; ЦРД «Гармонія») на заміну вікон та встановлення перегородок в санвузлах.
  8. Завершені будівельно-монтажні роботи та подано на реєстрацію декларацію  про готовність об’єкта до експлуатації: «Реконструкція приміщення № 104 (кімната 1, 2) по вул. Дружби Народів, 5 під квартиру».
  9. Перенесено на наступний рік процедуру визначення підрядної організації через електронну систему публічних закупівель ProZorro, по об’єкту: «Реконструкція гуртожитку № 6 під житло за адресою: вул. Олімпійська, 3».
  10. Ведуться будівельно-монтажні роботи по об’єкту: «Капітальний ремонт інженерних мереж опалення, холодного та гарячого водопостачання житлового будинку № 15 по вулиці Набережна Енергетиків»
  11. Проводиться експертиза проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Реконструкція нежитлової будівлі магазину «Світанок» під адміністративну будівлю за адресою: бул. Курчатова, 9».
  12. Відновлено благоустрій готується декларація про готовність об’єкта до експлуатації по об’єкту: «Капітальний ремонт трубопроводу холодного водопостачання від ВК-201 до ВК-227 (по проспекту Незалежності та вулиці Миру)».
  13. Ведуться роботи по розробці проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Технічне переоснащення ТРП-4а за адресою: бульвар Шевченко, 10а».
  14. Розроблено проектно-кошторисну документацію та відправлено на проходження експертизи по об’єкту: «Капітальний ремонт міжпанельних швів житлового будинку № 2 (1 і 2 під’їзди) по вул. Дружби Народів, 6».
  15. На завершальній стадії  роботи з поточного ремонту під’їздів за адресами:
    • вул. Енергобудівників, 3;
    • вул. Дружби Народів, 20 (роботи фактично виконані, акти виконаних  робіт подані на підписання);
    • вул. Дружби Народів, 15;
    • бул. Курчатова, 3 (роботи фактично виконані, акти виконаних  робіт подані на підписання);
    • вул. Дружби Народів, 32 (ОСББ);
    • пр. Незалежності, 5 (ОСББ).
  16. Продовжуються  роботи з поточного ремонту під’їздів за адресами:
    • вул. Енергобудівників, 7;
    • пр. Незалежності, 20;
  17. Завершені роботи з поточного ремонту під’їздів за адресами:
    • бул. Курчатова, 4;
    • вул. Дружби Народів, 10;
    • вул. Дружби Народів, 12.
  18. Укладені договори на виконання робіт з поточного ремонту під’їздів за адресами:    вул. Дружби Народів,18 та вул. Дружби Народів, 10 (5 під’їзд). Підрядником  ведуться організаційно-підготовчі роботи.
  19. Взяли участь у комісії з приймання виконаних робіт з влаштування малих архітектурних форм на прибудинкових територіях міста.
  20. Взяли участь у комісії з перевірки законності використання земельних ділянок, розташованих в межах території міста і є  власністю територіальної громади.
  21. Взяли участь у комісії з обстеження технічного стану під’їздів житлового будинку, розташованого на  пр. Незалежності, де створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку на вимогу ініціативних власників.
  22. Організація та проведення засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  23. Підготовка та оприлюднення проектів рішень Южноукраїнської міської ради.
  24. Оприлюднення переліку вільних приміщень (майна) комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїніська, які можуть бути передані в оренду. 
  25. Розгляд судових спорів, щодо орендованих приміщень комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  26. Реєстрація в ЦНАП статуту державного закладу СМСЧ №2 МОЗ України в новій редакції.

 

Читайте також