Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 11.10.2016
AA

Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 11.10.2016

Розпорядженням міського голови від 10.10. 2016 № 215-р з 10 жовтня розпочато подачу тепла закладам освіти.

Повністю підготовлено житловий фонд та об’єкти тепло-, водопостачання та водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років. Звіт про підготовку житлового фонду затверджений рішенням виконавчого комітету від 01.10.2016 № 247.

Мешканцю пільгової категорії видано 2 прилади обліку холодної та гарячої води з комплектуючими  за рахунок бюджетних коштів (без послуг монтажу).

Підготовлено документацію для подачі на електронну систему публічних закупівель ProZorro по об’єкту: «Реконструкція гуртожитку № 6 під житло за адресою: вул. Олімпійська, 3»

Підготовлено необхідний пакет документів для позапланової перевірки управління державної архітектурно-будівельної інспекції по об’єкту: «Реконструкція приміщень адміністративної частини будівлі за адресою: вул. Миру, 11». Взяли участі у перевірці, отримали позитивний висновок та без зауважень.

Укладений договір на розробку проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Капітальний ремонт сходів на тротуарі з влаштуванням пандусу на перехресті Соборності та проспекту Незалежності»

Укладений договір на виконання робіт та подано декларацію про початок виконання робіт по об’єкту: «Капітальний ремонт інженерних мереж опалення, холодного та гарячого водопостачання, водовідведення житлового будинку № 15 по вулиці Набережна Енергетиків».

Подані на реєстрацію декларації про готовність об’єкта до експлуатації по об’єктах:

-«Реконструкція приміщень № 103, кімната 1 будівлі за адресою вул. Дружби Народів, 5 під квартири»;

-«Реконструкція приміщень адміністративної частини будівлі за адресою: вул. Миру, 11».

Підготовлено та подано пакет документів на отримання містобудівних умов та обмежень по об’єкту: «Реконструкція нежитлової будівлі магазину «Світанок» під адміністративну будівлю за адресою: бул. Курчатова, 9».

Проводяться роботи із розробки проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Реконструкція і розширення існуючого меморіального комплексу з улаштуванням нового фонтану в м. Южноукраїнську».

Відновлені роботи по об’єкту: «Капітальний ремонт трубопроводу холодного водопостачання від ВК-201 до ВК-227 (по проспекту Незалежності та вулиці Миру)».

Завершуються роботи по об’єкту: «Реконструкція систем гарячого водопостачання від ТРП-6 до житлових будинків 3-го мікрорайону за адресою: вул. Дружби Народів, 46, 42, бул. Цвіточний, 3 та середня школа № 3 м. Южноукраїнська».

Завершені роботи, підготовлені та подані на реєстрацію декларації про готовність об’єктів до експлуатації по об’єктам: «Технічне переоснащення інженерних вводів з встановленням приладів обліку теплової енергії, гарячого і холодного водопостачання» за адресами:

-бул. Курчатова, 3

-вул. Дружби Народів, 14/16

-вул. Дружби Народів, 24/26

-вул. Дружби Народів, 34/36

-вул. Незалежності, 29

Завершені роботи та готуються на реєстрацію декларації про готовність об’єктів до експлуатації по об’єктам: «Технічне переоснащення інженерних вводів з встановленням приладів обліку теплової енергії, гарячого і холодного водопостачання» за адресами:

-вул. Дружби Народів, 10

-вул. Дружби Народів, 12

-бул. Курчатова, 4

-вул. Миру, 11

-вул. Незалежності, 7/вул. Соборності, 5

-вул. Енергобудівників, 11

-бул. Шевченко, 8

-вул. Набережна Енергетиків, 49.

Скликано та проведено засідання комісії по прийому СМСЧ-2 з державної в комунальну власність. Виконано доручення надані на засіданні зазначеної вище комісії.

З метою оформлення свідоцтв на право власності майна, що належить до комунальної власності, надіслано листи запити до Фонду Державного майна.

Здійснено оформлення документів для державної реєстрації права власності на блок обслуговування (блок вставка) за адресою вул. Дружби Народів 54.

Здійснено вихід та обстеження нежитлових приміщень за адресами вул., Дружби Народів 5, та Соборності 8, складено відповідні акти.

Скликано та проведено засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Южноукраїнськ. Виконано доручення надані на засіданні зазначеної вище комісії, складено протокол.

Надано відповіді на звернення голів ОСББ.

Відповідно до розпорядження міського голови від 15.07.2011 № 204-р проведено звірку та аналіз єдиного реєстру об’єктів комунальної власності.

Проведено роботу щодо узгодження питання про надання згоди на безоплатну передачу у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області цілісний майновий комплекс комунальний заклад «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради».

Комісійно,  за участю представників управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради, комунальних підприємств «Житлово-експлуатаційне об’єднання» та «Служба комунального господарства» було проведено комісійне обстеження зелених насаджень на прибудинкових територіях міста, які загрожують життю та здоров’ю мешканців міста, ліквідації надзвичайних ситуацій, які можуть викликати негативні наслідки на території міста .

Під час обстеження було виявлено 37 од. сухостійних, 2 од. аварійних дерев, які підлягають видаленню та 2 од. дерев, які підлягають кронуванню. За результатами обстеження складено акти із зазначенням видового складу зелених насаджень що підлягають догляду та об’єми для виконання робіт.

 

Читайте також