Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 11.04.2017
AA

Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 11.04.2017

 

  1. Прийнято участь у двох комісійних обстеженнях об’єктів інфраструктури міста.
  2. Ведеться обстеження КЗ «Южноукраїнська міська лікарня».
  3. Ведеться робота по підготовці документації для проведення тендерної закупівлі через електронну систему публічних закупівель ProZorro по об’єктах:
    • «Реконструкція нежитлової будівлі магазину «Світанок» під адміністративну будівлю за адресою: бул. Курчатова, 9»;
    • «Реконструкцію гуртожитку № 6 під житло за адресою: вулиця Олімпійська,3 (Комсомольська,3) в м. Южноукраїнськ, Миколаївської області»;
    • «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені Захисників вітчизни (заміна вікон) по бульвару Курчатова, 8 м. Южноукраїнська Миколаївської області»;
    •  «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів (заміна вікон та встановлення перегородок в санвузлах) по бульвару  Цвіточний, 5,  у м. Южноукраїнську Миколаївської області»;
    • «Капітальний ремонт. Укріплення аварійних груп дошкільного навчального закладу № 8 по вулиці Набережна Енергетиків, 31 в м. Южноукраїнськ Миколаївської області»
    • «Реконструкція зовнішніх мереж водопостачання по вулиці Набережна Енергетиків від ВК-523 до ВК-206а в м. Южноукраїнськ»
  4. Ведеться робота по розробці ПКД по об’єкту: «Капітальний ремонт горищного покриття (утеплення) житлового будинку за адресою вулиця Енергобудівників, 5 м. Южноукраїнськ Миколаївська область»;
  5. Ведеться підготовка документації на розробку проектно-кошторисної документації по наступним об’єктам:
    •  «Нове будівництво дороги (заїзду/виїзду) з міста Южноукраїнськ на дорогу Р06 Ульянівка - Миколаїв, в районі критого ринку»;
    •  «Реконструкція будівлі «Центру надання адміністративних послуг» за адресою: вул. Дружби Народів, 35в».
  6. Визначений підрядник та направлена на реєстрацію декларація про початок будівельних робіт по об’єкту «Реконструкція дороги з влаштуванням зупинки громадського транспорту за адресою: вулиця Маяковського біля житлових будинків №44 та №46 в м. Южноукраїнську Миколаївської області».
  7. Визначений підрядник та направлена на реєстрацію декларація про початок будівельних робіт по об’єкту «Реконструкція приміщення № 3н (кімнати 1,2,5) під квартиру за адресою: вулиця Молодіжна,11 (гуртожиток №10 1 поверх) м. Южноукраїнськ Миколаївської області».
  8. Визначений підрядник та направлена на реєстрацію декларація про початок будівельних робіт по об’єкту «Реконструкція приміщення № 11-н (кімнати 1,2,3,6,7) під квартиру за адресою: вулиця Молодіжна,15 (гуртожиток №10 1 поверх) м. Южноукраїнськ Миколаївської області».
  9. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень Южноукраїнської міської ради.
  10. Погоджено договори оренди між комунальним підприємством «Житлово-експлуатаційне об’єднання» та суб’єктами господарської діяльності.
  11. Направлено суб’єктам господарювання інформаційні листи для участі у конкурсі оренди приміщення комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська. 
  12. Проінформовано оцінювачів про проведення конкурсного відбору суб’єктів господарської діяльності для проведення оцінки майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  13. Відбулося засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  14. Проведено обстеження приміщення комунальної власності, яке перебуває в оренді.
  15. Проведено інвентаризації Южноукраїнської міської лікарні.  
  16. Організовано автобусні перевезення на міське кладовища в поминальні дні.
  17. Видано дозвіл на порушення об’єктів благоустрою КП ТВКГ за адресою: вул. Дружби Народів, 30, 32.
  18. Підготовлено рішення Южноукраїнської міської ради «Про внесення доповнень в програму підтримки ОСББ».
  19. Підготовлено рішення виконавчого комітету «Про закінчення опалювального сезону 2016-2017 років», «Про проведення загальноміського екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території міста Южноукраїнська в 2017 році» та «Про розгляд та погодження річних планів діяльності КП ТВКГ на 2017 рік».
  20. Прийняли участь у нараді з питань організації проведення акції «Посади дерево миру».
  21. Взяли участь у прийнятті виконаних робіт підрядником в підвальних приміщеннях житлових будинків за адресами:
    • бул. Цвіточний, 8;
    • пр. Незалежності, 18, 27, 31.

Читайте також