Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 04.10.2016
AA

Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 04.10.2016

З 27 зареєстрованих ОСББ рішеннями міської ради надано згоду на списання з балансу КП ЖЕО 21 житловий будинк.

Укладено 119 договорів підряду на розробку проетно-кошторисної документації з технічного переоснащення інженерних вводів з встановленням приладів обліку теплової енергії, гарячого та холодного водопостачання в житлових будинках. Розроблено 101 робочій проект, з них 3 відправлено до філії ДП «Укрдержбудекспертиза» у Миколаївській області для проведення експертизи. Укладено 43 договори підряду на здійснення робіт із технічного переоснащення інженерних вводів з встановленням приладів обліку теплової енергії, гарячого та холодного водопостачання в житлових будинках. Зареєстровано 43 декларації на початок будівельних робіт. В 5 житлових будинках роботи з технічного переоснащення виконані. Проводиться робота по оформленню 5 декларацій про готовність об’єкта до експлуатації. Розпочаті роботи з технічного переоснащення в 6 будинках.

КП ЖЕО виконано поточний ремонт підвальних приміщень у 22 житлових будинках. На даний час ведуться роботи з поточного ремонту підвальних приміщень в 2 житлових будинках, укладено наступних 7 договорів на виконання даних робіт. Огляд приміщень, уточнення обсягів виконання робіт здійснюється у 4 житлових будинках для укладання договорів підряду.

Виконано корегування проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція гуртожитку № 6 під житло за адресою: вулиця Олімпійська, 3 (Комсомольська, 3) в м. Южноукраїнськ, Миколаївської області». Ведеться робота з підготовки тендерної документації щодо проведення процедури  відкритих торгів відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі».

30.09.2016 відбулося засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної форми власності територіальної громади м. Южноукраїнська.

Читайте також