Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 28.11.2017
AA

Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 28.11.2017

  1. Прийнято участь у п`яти  комісійних обстеженнях об’єктів  інфраструктури міста.
  2. Продовжуються роботи на об’єкті:  «Реконструкція гуртожитку № 6 під житло за адресою: вулиця Олімпійська, 3 (Комсомольська, 3) в м. Южноукраїнськ, Миколаївської області».
  3. Очікуються документи для прийняття в експлуатацію об’єкта будівництва: «Реконструкція дороги з влаштуванням зупинки громадського транспорту за адресою: вулиця Маяковського біля житлових будинків №44 та №46 в м. Южноукраїнську Миколаївської області».
  4. Завершені монтажні роботи по об’єкту: «Технічне переоснащення ТРП – 4 А за адресою: бульвар Шевченко, 10 А м. Южноукраїнськ Миколаївської області».
  5. Проведені роботи із технічного переоснащення інженерних вводів з встановленням приладів обліку теплової енергії, гарячого і холодного водопостачання у житлових будинках міста.
  6. Виконані роботи із розробки ПКД по об’єкту: «Розробка ПКД та проведення експертизи на реконструкцію будівлі «Центру надання адміністративних послуг за адресою: вул. Дружби Народів, 35 В».
  7. Проводяться  роботи по капітальному ремонту загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Захисників вітчизни (заміна вікон) по бульвару Курчатова, 8 міста Южноукраїнськ Миколаївської області.
  8. Проводяться роботи по капітальному ремонту загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів (заміна вікон та встановлення перегородок в санвузлах) по бульвару Цвіточний, 5 міста Южноукраїнська Миколаївської області.
  9. Виконані роботи по капітальному ремонту 1 ліфту за адресою: вул. Енергобудівників, 17.
  10. Ведеться консультативна робота з представниками ОСББ щодо розробки ними проектно-кошторисної документації по об’єктах.
  11. Проводяться роботи із капітального ремонту мереж опалення, гарячого та холодного водопостачання і водовідведення нижче відм. 0,000 в будинку № 5 по пр. Незалежності в м. Южноукраїнськ Миколаївської області.
  12. Проводяться роботи з капітального ремонту внутрішньобудинкових інженерних мереж житлового будинку по вулиці Дружби Народів, 32 в м. Южноукраїнськ Миколаївської області.
  13. Проводяться роботи з реконструкції внутрішньобудинкових електричних мереж житлового будинку за адресою: вул. Дружби Народів, 56, м. Южноукраїнськ Миколаївської області.
  14. Виконані роботи по топографо-геодезичному вишукуванню території площею 1,5 га для нового будівництва автомобільної дороги на ділянці від вулиці Набережна Енергетиків до міського пляжу у місті Южноукраїнськ Миколаївської області.
  15. Погоджено розрахунки до договорів оренди між суб’єктами господарювання та балансоутримувачами комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  16. Направлено інформаційних листи суб’єктам підприємницької діяльності та комунальним підприємствам.
  17. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень для розгляду на сесії Южноукраїнської міської ради.
  18. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень для розгляду на засіданні виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.
  19. Оброблено документацію щодо подовження договорів оренди на приміщення комунальної власності міста Южноукраїнська.
  20. Ведеться та формується єдиний реєстр майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  21. Підготовлена необхідна документація для проведення приватизації майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  22. Проведена підготовка до засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  23. Виготовлені свідоцтва про право власності на об’єкти, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  24. Взяли участь у засіданні стосовно роботи комунального підприємства «Критий ринок».
  25. Обстежено вільні приміщення комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які пропонуються для передачі в оренду.
  26. Надано відповіді на звернення громадян, які звернулися з наступних питань:
    • щодо неналежної якості води та опалення;
    • щодо освітлення в під’їзді;
    • щодо затоплення квартири;
    • щодо ремонту будинку, заміни труб, заміни вікон;
    • щодо ремонту покрівлі.

В департаменті інфраструктури міського господарства ведеться контроль за своєчасним вирішенням всіх порушених в зверненнях питань та надання в установлений законом термін письмових відповідей.

  1. Завершено поточний ремонт приміщень гуртожитку № 3 в частині ремонту електричних мереж.
  2. Придбано 18 вікон для заміни в житловому будинку ОСББ «Незалежності, 26».
  3. Придбано 5 одиниць малих архітектурних форм для ОСББ «Незалежності, 13».
  4. Розпочато поточний ремонт під’їзду № 3 ОСББ «Соборності, 1».

 

 

 

Читайте також