Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 16.01.2018
AA

Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 16.01.2018

  1. Прийнято участь у трьох  комісійних обстеженнях об’єктів  інфраструктури міста.
  2. Очікуються документи для прийняття в експлуатацію об’єкта будівництва: «Реконструкція дороги з влаштуванням зупинки громадського транспорту за адресою: вулиця Маяковського біля житлових будинків №44 та №46 в м. Южноукраїнську Миколаївської області».
  3. Ведеться консультативна робота з представниками ОСББ щодо розробки ними проектно-кошторисної документації по об’єктах.
  4. Проводиться процедура прийому-передачі проектно-кошторисної документації по об’єктах комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська для подальшого використання.
  5. Підготовлено та надано відповідну інформацію на запити Миколаївської  ОДА та депутатів Южноукраїнської міської ради.
  6. Підготовлено  та оприлюднено річний план закупівель на 2018 рік на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель.
  7. Проведено нараду щодо перевезення пасажирів на СОТ у 2081 році.
  8. Підготовлено пропозиції щодо коригування бюджету на 2018 рік.
  9. Прийнято участь у комісії по розгляду звернення громадян по питанню визначення місця збору сміття магазинами та користування контейнерами мешканців міста.
  10. Погоджено розрахунки до договорів оренди між суб’єктами господарювання та балансоутримувачами комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  11. Направлено інформаційні листи суб’єктам підприємницької діяльності та комунальним підприємствам.
  12. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень для розгляду на сесії Южноукраїнської міської ради.
  13. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень для розгляду на засіданні виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.
  14. Розглянуто документацію щодо подовження договорів оренди на приміщення комунальної власності міста Южноукраїнська.
  15. Ведеться та формується єдиний реєстр майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  16. Підготовлено засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  17. Виготовлено свідоцтва про право власності на об’єкти, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  18. Обстежено вільні приміщення комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які пропонуються для передачі в оренду.

 

 

Читайте також